سیدی: ناظریان گزینه‌ی اصلح برای ریاست فدراسیون کاراته است


 سیدی: ناظریان گزینه‌ی اصلح برای ریاست فدراسیون کاراته است
 
رییس اسبق کمیته‌ی داوران فدراسیون کاراته، گفت: به نمایندگی از سوی تعداد کثیری از اهالی کاراته کشور، از آقای ناظریان می‌خواهم که بار دیگر به حوزه‌ی مدیریتی کاراته ورود کرده و چاره‌ای برای وضعیت نابسامان و مشکلاتِ پرشمارِ این هنر رزمی بیاندیشد. 
 
مسعود سیدی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، با تأکید بر اینکه حبیب‌الله ناظریان گزینه‌ی اصلح برای ریاست فدراسیون کاراته است، اظهار داشت: سابقه‌ی مدیریتی آقای ناظریان در فدراسیون کاراته، بیانگر این حقیقت است که او بهترین عملکرد را در قیاس با سایر رؤسا داشته و در حال حاضر نیز، بهترین گزینه برای هدایت و رهبری فدراسیون کاراته و احیای مجدد این رشته‌ی ورزشی پرطرفدار به شمار میرود. ناظریان با کوله‌باری از تجربه، شایسته‌ترین فرد برای درمان بیماری‌های امروزِ کاراته کشور و قرار دادنِ این رشته ورزشی در مسیر پیشرفت و اقتدار است.
 
وی ادامه داد: شاید عده‌ای گمان کنند که صحبت‌های مسعود سیدی پیرامون شایستگی‌های ناظریان، به دوستی و همکاری طولانی‌مدتِ ما در فدراسیون کاراته بازمیگردد. والله قسم که چنین چیزی هرگز صحت ندارد و من تنها بر اساس اعتقاداتِ قلبی و باورهای درونی‌أم خواستار حضور مجدد ناظریان در بخش مدیریتی فدراسیون کاراته هستم تا بلکه با تدبیر و دانش مدیریتیِ او، کاراته کشور از وضعیتِ نابسامان کنونی رهایی یابد و این نه تنها خواسته‌ی من، که آرزوی قلبیِ بسیاری از منتقدانِ دیروزِ حبیب‌الله ناظریان است. من همینجا اعلام می‌کنم که هرگز در اندیشه‌ی دستیابی به هیچ سِمتی در فدراسیون کاراته نیستم اما به عنوان عضو کوچکی از خانواده‌ی کاراته، همواره و در همه حال، آرزومندِ رشد و تعالی این هنر رزمی در داخل و خارج از مرزهای ایران اسلامی، بوده و خواهم بود.
 
این پیشکسوتِ کاراته، در ادامه با بیان این مطلب که در کارنامه‌ی مدیریتی هر مقام مسئولی، نقاطِ ضعفی هم دیده می‌شود، اذعان داشت: آقای ناظریان هم از این قاعده مستثنی نیست و یقیناً او هم در دوران ریاستش بر فدراسیون کاراته، نقاط ضعف و خطاهایی داشته که امیدواریم این بار و در صورتِ تصدی پست ریاستِ فدراسیون، آن نقاط ضعف را برطرف کرده و خطاهایش را کاهش دهد. اتفاقا بنده از جمله افرادی بودم که در زمان ریاستِ آقای ناظریان، همواره در گفتگوهای خصوصی، انتقاداتی را نسبت به عملکردِ او مطرح میکردم که گاه به توافق می‌رسیدیم و گاه توافقی حاصل نمی‌شد. به هر حال من در حال حاضر هم در بسیاری از موارد، نظراتی کاملا مغایر با نظرات و دیدگاههای آقای ناظریان دارم اما با تمام این تفاسیر، او را گزینه‌ی اصلح برای ریاست فدراسیون کاراته می‌دانم.
 
وی با اشاره به ضرورتِ برقراری وحدت و اتحاد میان گروههای مختلف کاراته کشور، افزود: اگر بدنبال پیشرفتِ کاراته‌ی کشور و فتح قله‌های افتخار هستیم، باید منافع شخصی را کنار بگذاریم و یکدل و یکصدا، تنها برای موفقیتِ مجموعه‌ی کاراته کشور تلاش کنیم. باید این حقیقت را بپذیریم که تعداد پُست‌های مرتبط با فدراسیون کاراته، محدود است و لذا تمامی اهالی کاراته کشور نمی‌توانند همزمان در فدراسیون و یا مجموعه‌های وابسته به آن، سِمتی داشته باشند. اینگونه نباشد که امروز خواهان ورودِ ناظریان به فدراسیون کاراته باشیم و فردا اگر پُست و سِمتی در فدراسیون و یا تیمهای ملی به ما نرسید، علیهِ او قیام کنیم! اگر تشخیص دادیم که فلان گزینه برای هدایت فدراسیون کاراته اصلح است، پشتیبانِ او باشیم ولو اینکه هیچ سِمتی در فدراسیون نداشته باشیم. ناظریان هم به تنهایی و بدونِ کمک و حمایتِ تمامی گروههای کاراته‌ی کشور، کاری از پیش نخواهد بُرد چرا که اصلاح امورِ این خانواده‌ی پرجمعیت، جز با همت و همکاری تمامی اهالیِ آن، میسر نخواهد شد. پس همه با هم، به دور از اختلافات و دشمنی‌های پیشین، یار و همراهِ رییس بعدی فدراسیون کاراته باشیم و او را در پیشبرد اهدافِ کاراته و تأمین منافع ملی، یاری دهیم.
 
رییس اسبق کمیته‌ی داوران فدراسیون کاراته با تأکید بر اینکه استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و پتانسیل کاراته‌ی کشور باید در دستور کار ریاستِ آینده‌ی فدراسیون کاراته قرار گیرد، تصریح کرد: اگر چه پُست‌ها و سِمت‌های مرتبط با فدراسیون و تیمهای ملی، معدود و اندک‌شمار است لیکن این موضوع نباید بهانه‌ای برای عدم استفاده از نظرات و دیدگاههای چهره‌های مجرب کاراته کشور باشد. فدراسیون باید از نظرات و دیدگاههای افراد باتجربه و کاربلد، در قالب مشاوره، نهایتِ استفاده را ببرد. اجازه دهید منظورم را با یک مثالِ روشن، به صراحت بیان کنم. من یکی از اصلی‌ترین منتقدانِ آقای آشوری (دبیر سابق فدراسیون کاراته) هستم و او نیز از جدی‌ترین مخالفانِ بنده به شمار میرود. اختلافِ نظر و سلیقه‌ی ما با هم، بسیار عمیق و غیرقابل انکار است. با این وجود، بنده هیچگاه موافق حذفِ آقای آشوری از سیستم مدیریتی کاراته کشور نبوده‌ام و اعتقاد دارم که باید از تجربیاتِ او برای پیشبردِ اهدافِ کاراته‌ی کشور استفاده شود. اما آقای آشوری هم باید بپذیرد که دامنه‌ی فعالیتهای هر مقامِ مسئول در فدراسیون کاراته، محدود به وظایفی می‌شود که برایش تعریف شده است و لذا هیچ مدیری نباید در حیطه‌ی مسئولیت‌های مدیر دیگر، ورود و مداخله کند.
 
وی با بیان این مطلب که قبول مسئولیتِ ریاست فدراسیون کاراته، نیازمندِ داشتنِ روحیه‌ی ایثار و فداکاری است، گفت: به بنده هم پیشنهاد شد تا کاندیدای حضور در پُست ریاست فدراسیون کاراته شوم اما نپذیرفتم چرا که قبول این مسئولیت را بسیار سخت و سنگین می‌دانم. به نظرم تقاضای ما برای حضور ناظریان در انتخابات فدراسیون کاراته، اگر چه به نفع کاراته کشور است اما آرامش و آسایش را از ناظریان و خانواده‌أش خواهد گرفت و لذا قبول این مسئولیت، جز با روحیه‌ی ایثار و ازخودگذشتگی میسر نخواهد شد.     
 
سیدی در پایان خاطرنشان کرد: باید از گذشته‌ها برای ساختنِ آینده درس گرفت، نقاط قوت را تقویت و نقاط ضعف را برطرف کرد. در گذشته خطاهای بسیاری رُخ داده که نباید در آینده تکرار شود اما در مجموع، من معتقدم تمامی نفراتی که تاکنون مسئولیت ریاست فدراسیون کاراته را بر عهده گرفته‌اند، در حد توان و قابلیت‌های خود، برای پیشبرد اهداف کاراته کشور تلاش کرده‌اند و لذا باید قدردانِ زحماتِ آنها باشیم. آقای سمندر هم به نوبه‌ی خود تلاشهای گسترده‌ای را برای اعتلای کاراته ایران صورت داد که بر خود لازم میدانم از زحماتِ او تشکر و قدردانی کنم. به آقای طباطبایی هم خوش‌آمد می‌گویم و امیدوارم در مدت زمانی که مسئولیت سرپرستی فدراسیون کاراته را بر عهده دارد، از حاشیه‌ها دور بوده و بتواند بهترین و بیشترین کمکها را در راستای اعتلای کاراته کشور ارائه دهد. 

محمد قدیمی/ خبرگزاری ایپنا