مردانی: تیم ملی نداریم که سرمربی داشته باشیم/ به عنوان نخستین ایرانی سوت طلایی گرفتم


 برگزاری سریع‌تر انتخابات شاید به سود کاراته باشد

مردانی: تیم ملی نداریم که سرمربی داشته باشیم/ به عنوان نخستین ایرانی سوت طلایی گرفتم
سرپرست دبیری فدراسیون کاراته گفت: در حال حاضر تیم ملی نداریم که بخواهیم سرمربی داشته باشیم.

 


به گزارش "پایگاه اطلاع‌رسانی ستارگان کاراته" محمدعلی مردانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد اهدای سوت طلایی داوری از سوی فدراسیون جهانی کاراته به وی گفت: بنده اولین نفری هستم که در ایران سوت طلایی را از سوی فدراسیون جهانی کاراته دریافت کردم. درواقع 20 نفر در دنیا وجود دارند که این سوت را دریافت کردند. سال گذشته در مسابقات جهانی آلمان قرار بود این سوت را به من هدیه بدهند اما با توجه به اینکه سفارت آلمان ویزا به تعداد محدودی از نفرات اعزامی به مسابقات جهانی صادر کرد بنده نتوانستم در زمان موعد این سوت را دریافت کنم.

(تذکر: منظور نگارنده از عبارتِ "ویزا به تعداد محدودی از نفرات اعزامی به مسابقات صادر کرد" شاید این باشد که "ویزا برای تعداد محدودی از نفرات صادر کرد!" در واقع نگارنده از کاربردِ صحیحِ حروفِ اضافه در زبان فارسی، بی‌اطلاع است!)

وی در ادامه افزود: طی چند روز گذشته مسابقات جهانی اندونزی برگزار شد که این سوت را به من هدیه دادند. بنده بیش از 20 سال قضاوت کردم و این سوت طلایی به نفراتی اهدا می‌شود که در طول این سال قضاوت‌های اشتباه تاثیرگذار منفی نداشته باشد. این یک سمبل است که به من هدیه دادند.

*****

(تذکر: یک بار دیگر عبارتِ فوق را بازخوانی کنید "این سوت طلایی به نفراتی اهدا می‌شود که در طول این سال قضاوت‌های اشتباه تاثیرگذار منفی نداشته باشد!"

اگر چه در ساختار این جمله‌ی پراشتباه، هیچیک از قواعدِ دستور زبانِ فارسی رعایت نشده اما می‌توان حدس زد که منظورِ نگارنده، این باشد "این سوت طلایی به داورانی اهدا میشود که در قضاوتهای خود، اشتباهاتِ تأثیرگذار نداشته باشند"

در ادامه‌ی این متنِ پراشتباه نیز بارها و بارها به اشکالاتِ پررنگ و تأثیرگذارِ نگارشی برمی‌خوریم که هضمِ وجودِ چنین خطاهایی آن هم در یک خبرگزاری رسمی که باید مروجِ زبانِ معیار باشد، بسیار سخت و بلکه غیرممکن است. از اینرو انتظار میرود خبرگزاریها روندی را طی کنند که خبرنگارانِ آنها پیش از نگارش مطالب، آشنایی مختصری با ساختار و دستور زبان فارسی پیدا کنند تا جملات و نحوه‌ی نگارش آنها به گونه‌ای نباشد که موجباتِ تخریب زبانِ فارسی را فراهم آورده و از زیبایی‌های پرشمارِ آن، بکاهد. این شاید حداقل انتظاری باشد که هر ایرانی علاقه‌مند به فرهنگ، از رسانه‌ها و بویژه خبرگزاریهای فارسی‌زبان دارد.

در پایان یادآور میشویم که به دلیل پرشمار بودنِ اشتباهاتِ نگارشیِ موجود در این متن و سایر متونِ تولیدشده در بخش رزمی خبرگزاری فارس، از پرداختن به تمامی آنها و اتلافِ وقت، خودداری کرده و صرفا به نمونه‌ای از آن جهتِ تنبه اشاره کردیم) 

*****


سرپرست دبیری فدراسیون کاراته در مورد نتایج کسب شده تیم‌های ملی در مسابقات جهانی اندونزی اظهار داشت: نتایج کسب شده هیچ گاه راضی‌کننده نیست. ما نسبت به دوره قبل 4 پله صعود کرده‌ایم اما این نتایج اصلا برای کاراته خوب نیست. شاید یکسری تغییرات مدیریتی روی این اتفاقات تاثیر گذاشته است. بنده به هیچ عنوان از نتایج راضی نیستم.

مردانی در پاسخ به این سوال که آیا برگزاری انتخابات فدراسیون کاراته تا پایان سال به نفع کاراته هست یا خیر؟ گفت: با توجه به مسئولیتی که در انتخابات فدراسیون کاراته دارم اگر در این خصوص صحبتی نکنم بهتر است. طباطبایی با سیاست‌های وزارت ورزش و جوانان پیش می‌رود و این مسئولان ورزش هستند که باید تصمیم بگیرند چه زمانی انتخابات برگزار شود شاید این انتخابات زودتر برگزار شود به نفع کاراته باشد.

سرپرست دبیری فدراسیون کاراته در پاسخ به این سوال که آیا کادر فنی تیم ملی بزرگسالان برای آینده مشخص است یا خیر، گفت: معمولا بعداز هر مسابقه که به پایان می‌رسد چه سرمربی ایرانی باشد چه خارجی در تمام رشته‌ها به همین شکل است که کادر فنی تا انتهای مسابقات کنار تیم هستند. بعد از مسابقات قهرمانی کشور مسئولان فدراسیون تصمیم می‌گیرند که سرمربی انتخاب کنند. نظر من و اکثر ورزشی‌ها به همین روند است که گفتم.

وی در ادامه افزود: همیشه بعد از هر دوره مسابقات عملکرد کادر فنی بررسی می‌شود و اگر خوب باشد با او ادامه می‌دهم در غیر این صورت ادامه همکاری منتفی است.

مردانی در مورد اعزام 4 کاراته‌کا لیگ جهانی ژاپن گفت: قرار است 4 نفر از کاراته‌کاها که در مسابقات قهرمانی آسیا ملی‌پوش بودند به لیگ جهانی اعزام شوند و یک نفر هم کنار آنها به عنوان مربی اعزام شود. با توجه به اینکه آخرین نفری که با این کاراته‌کاها در تیم ملی فعالیت می‌کرده غلامرضا دباغیان بوده قرار است او کنار ملی‌پوشان به مسابقات ژاپن اعزام شود.

سرپرست فدراسیون کاراته در پاسخ به این سوال که پس با این حساب ما کسی را به عنوان سرمربی نداریم گفت: بله ما اصلا تیم ملی نداریم که بخواهیم سرمربی داشته باشیم. هر کسی که به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب شود قطعا تصمیم‌گیرنده نهایی خواهد بود. او شاید بخواهد با دباغیان کار کند و یا اینکه با مربیان دیگر، اما فعلا ما سرمربی نداریم.