کتیرایی: یازده سال است که کاراته وضعیت حساسی دارد


 امیدوارم رییس فدراسیون بعدی دلسوز کاراته باشد

کتیرایی: یازده سال است که کاراته وضعیت حساسی دارد

قهرمان کاراته ایران و آسیا می‌گوید حواشی در طول یازده سال اخیر لطمه‌های زیادی به رشته کاراته وارد کرد. او امیدوار است فردی عهده‌دار ریاست این فدراسیون شود که دلسوز آن باشد.
 





به گزارش "پایگاه اطلاع‌رسانی ستارگان کاراته" علیرضا کتیرایی در گفت‌وگو با ایسنا در مورد وضعیت این روزهای کاراته ایران اظهار کرد: بعد از سال 83 که آقای ناظریان از ریاست فدراسیون کاراته استعفا داد تا به امروز این ورزش روزهای حساسی را سپری کرده و آبستن حوادث مختلف بوده است.



او ادامه داد: تاکنون شاهد حضور هفت رییس در طول این یازده سال در کاراته ایران بوده‌ایم. مطمئنا وقتی قرار است تغییراتی رخ دهد باید سیستم جدید از سیستم قبلی بهتر باشد نه این که شاهد پسرفت در امور باشیم. بعد از سال 83 و استعفای ناظریان شاهد تغییرات مکرر در فدراسیون کاراته بودیم که ناشی از عدم ثبات مدیریت در این فدراسیون است.

دارنده دو مدال بازی‌های آسیایی با بیان این که ورزش کاراته در بخش قهرمانی موفقیت‌های بزرگی داشته است، اظهار کرد: درست است که در این رشته موفقیت‌های چشمگیری در بخش قهرمانی به دست آوردیم اما همین موفقیت‌ها هم تحت‌الشعاع حاشیه‌ها قرار گرفته است. متاسفانه در این مدت ورزشکاران کاراته مظلوم واقع شدند و به حق خودشان نرسیدند.

کتیرایی اضافه کرد: تا چند سال پیش و با فعالیت سازمان تربیت بدنی و در حال حاضر هم در فعالیت وزارت ورزش و جوانان، ورزش کاراته آبستن اتفاقات مختلفی بوده است و همین سبب شده که هیچ رییس فدراسیونی در مدت یازده سال اخیر دوره 4 ساله ریاستش را به اتمام نرساند. شاید این اتفاق در نوع خود و در بین فدراسیون‌های ورزشی بی‌بدیل باشد.

او با اشاره به این که همواره وقتی رییس فدراسیونی فعالیتش را در کاراته آغاز کرده بلافاصله آماج حملات مختلف شده است، گفت: بیشتر انرژی رییس فدراسیون صرف حواشی و اتفاقات غیر ورزشی شده است. این که بلافاصله بعد از آغاز به کار یک رییس فدراسیون حرف و حدیث‌ها در مورد برداشته شدنش آغاز می‌شود و برنامه‌ها از مسیر اصلی خود فاصله می‌گیرند، به هیچ عنوان در شان کاراته ایران نیست.

کتیرایی با بیان این که امیدوار است در دوره آتی وزارت ورزش و جوانان مشخص کند که از کاراته ایران چه انتظاری دارد، گفت: امیدوارم وزارت ورزش مشخصا اهداف خود را از کاراته اعلام کند تا رییس جدید این فدراسیون بداند که در طول حضور 4 ساله‌اش چه اقداماتی را باید انجام دهد.

او افزود: متاسفانه در دوره قبلی و زمانی که سازمان تربیت بدنی به فعالیت می‌پرداخت، شاهد آن بودیم که یک رییس فدراسیون از مجمع آرای کافی را به دست می‌آورد ولی این سازمان حکم رییس فدراسیون را ابلاغ نمی‌کرد.

قهرمان کاراته ایران و آسیا با بیان این که این ورزش پتانسیل بسیار بالایی برای رشد دارد، گفت: فراموش نکنیم کاراته ایران در این سال‌ها و با وجود حواشی بسیار چنین موفقیت‌هایی را به دست آورده است و اگر دچار این حادثه‌ها و این حواشی نبودیم، مطمئن باشید کاراته ایران جایگاه بسیار بالاتری داشت.

کتیرایی خاطرنشان کرد: متاسفانه کاراته جایگاهی در ورزش ایران ندارد و ورزشکارانش آن چنان که باید مورد توجه قرار نمی‌گیرند. امیدوارم در دوره جدید آخرین باری باشد که این حواشی گریبانگیر کاراته ایران هست و رییس فدراسیون در دوره آتی بتواند مدت زمان 4 ساله ریاستش را با موفقیت به اتمام برساند.

او به توقعات بالایی که از کاراته ایران می‌رود اشاره کرد و گفت: با آن که در مسابقه‌های قهرمانی جهان در مجموع عنوان ششم و در بخش تیمی کومیته عنوان نخست را به دست آوردیم، در آسیا مقام سوم را کسب کردیم و کاراته ایران آماج حملات مختلف شد. متاسفانه حواشی در تمامی ابعاد اعم از ورزشکاران، داوران، مربیان و پیشکسوتان و البته مسئولان اجرایی گریبان کاراته ایران را گرفته است.

قهرمان کاراته ایران و آسیا افزود: خانواده بزرگ کاراته همه افرادی قابل احترام هستند اما در این میان اختلافات شخصی سبب نابودی کاراته خواهد شد. اختلاف سلیقه و نظر می‌تواند سبب پیشرفت این ورزش شود اما این که دامنه اختلافات شخصی را به ورزش کاراته گسترش دهیم، قطعا شاهد لطمات جدی به این ورزش خواهیم بود.

کتیرایی با اشاره به وجود سبک‌های مخلتف در زیرمجموعه فدراسیون کاراته اظهار کرد: فدراسیون کاراته فدراسیونی است که به نوعی شامل ده‌ها فدراسیون مختلف است و آن هم به دلیل حضور سبک‌های مختلف در این رشته ورزشی است. البته برخی از افرادی که در سبک‌های مختلف کار می‌کنند به نوعی خود را برتر از دیگر سبک‌ها می‌دانند.

او در پایان با ابراز امیدواری نسبت به حضور یک فرد دلسوز در پست ریاست آینده فدراسیون کاراته گفت: امیدوارم فردی سکاندار کاراته ایران شود که واقعا دغدغه این ورزش را داشته باشد. رییس آتی فدراسیون باید از افراد دلسوز و با دانش به عنوان مشاوران بهره ببرد. در کاراته افراد بسیار زیادی داریم که به خوبی این رشته را می‌شناسند و دل‌شان به حال کاراته می‌سوزد. ما هیچ چیزی برای پیشرفت در کاراته کم نداریم ولی باید فردی عهد‌ه‌دار ریاست فدراسیون کاراته شود که سبب کمک به این رشته ورزشی شود.