خالق: ستارگان کاراته، کاسه‌ی داغ‌تر از آش نباشد!


 دیدگاههای "ستارگان کاراته" پیرامون مسائل شرعی، یادآور اسلام طالبانی است!

خالق: ستارگان کاراته، کاسه‌ی داغ‌تر از آش نباشد!


دبیر سازمان لیگ و مسابقات فدراسیون کاراته، گفت: حجاب مصوب فدراسیون جهانی برای بانوان کاراته‌کا، مورد تأیید مراجع ذیصلاح داخل کشور قرار گرفته و دختران محجبه‌ی ایرانی با استفاده از همین پوشش، در میادین متعدد بین‌المللی حضور یافته و افتخاراتِ فراوانی را برای میهن عزیز اسلامی رقم زده‌اند.
 

لاله خالق در گفتگوی اختصاصی با "پایگاه اطلاع‌رسانی ستارگان کاراته" و در واکنش به اعتراض این گروه خبری به حضور نامحرمان در آخرین جلسه‌ی تمرینی تیم ملی بانوان، اظهار داشت: در شرایطی که افتخارآفرینی بانوان محجبه‌ی ایران اسلامی در میادین معتبر بین‌المللی، تحسین مسئولین بلندپایه‌ی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را برانگیخته به گونه‌ای که در پیامهای متعدد، حضور سبز و غرورآفرینِ سفیرانِ حجاب و نجابتِ دخترانِ پاک ایران‌زمین را در میادین بین‌المللی می‌ستایند، گروه خبری ستارگان کاراته با طرح مسائل غیرواقعی و منسوخ، مواردی را عنوان می‌کند که عقلاً و منطقاً مردود و برگرفته از نگاهِ خشک و غیرمنعطفِ نگارنده‌ی این مطالب است!


وی ادامه داد: ستارگان کاراته باید بداند که در این نظام مقدس، دستگاههای نظارتی متعددی وجود دارند که با بکارگیریِ نیروهای مؤمن و متعهد، با دقت و هشیاری مثال‌زدنی، تمامی بایدها و نبایدهای مربوط به ورزش بانوان را رصد کرده و در صورتِ لزوم، تذکراتِ لازم را در گفتگو با رؤسای فدراسیون‌ها و مقاماتِ مسئول، مطرح می‌نمایند تا از انحرافاتِ احتمالی جلوگیری شود. در چنین شرایطی، وقتی حجاب بانوان کاراته‌کا توسط افراد مؤمن و متخصص، مورد تأیید قرار می‌گیرد، ستارگان کاراته با استناد به کدامین برهان، حضور خبرنگاران و مسئولین ورزشی را در سالن برگزاری رقابتها و یا اردوهای تیم ملی بانوان، خلافِ شرع مقدس تشخیص می‌دهد؟! گذشته از آن، آیا "ستارگان کاراته" از صلاحیتِ لازم جهتِ اظهارنظر پیرامون مسائل اینچنینی برخوردار است و یا اینکه اظهارنظر در خصوص این امور، تخصص‌های ویژه‌ای را می‌طلبد که خارج از محدوده‌ی دانش و مسئولیت‌های یک رسانه‌ی خبری است؟ به نظر میرسد فرضیه‌ی دوم، همخوانیِ بیشتری با واقعیت‌ها داشته باشد و لذا بهتر است ستارگان کاراته نیز کاسه‌ی داغ‌تر از آش نباشد و صرفاً به مباحثی بپردازد که در دایره‌ی وظایف و مسئولیت‌های یک رسانه‌ی خبری تعریف می‌شود.

خالق با بیان این مطلب که "دیدگاههای ستارگان کاراته پیرامون مسائل شرعی، یادآور اسلام طالبانی است!" ابراز داشت: حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه در سالن برگزاری رقابتها و یا اردوهای تیم ملی و در پیِ آن، انعکاس اخبار و رویدادهای کاراته کشور، موجب رونقِ این هنر رزمی و علاقمندی جوانان و نوجوانان به رشته ورزشی کاراته خواهد شد. این امر، فرزندان ایران اسلامی را به سمتِ ورزش جذب و از بسیاری از انحرافاتِ اخلاقی و ناهنجاری‌های اجتماعی جلوگیری خواهد کرد. اما متاسفانه "ستارگان کاراته" با رویکردی اشتباه و برداشتی ناصحیح از احکام شرعی، حضور خبرنگاران را در اردوی تمرینی تیم ملی بانوان نکوهش کرده و خواهانِ توضیح مسئولین فدراسیون کاراته پیرامون این موضوع شده است!

 دبیر سازمان لیگ فدراسیون کاراته با اشاره به درآمدهای نه چندان مناسبِ بانوان کاراته‌کا از رقابتهای سوپرلیگ، بیان کرد: ملی‌پوشان کاراته کشور در بخش بانوان، همواره از پایین بودن سقف قراردادهای سوپرلیگ گلایه می‌کنند و همانطور که می‌دانیم، اصلی‌ترین علتِ پایین بودنِ قراردادِ بانوان در رقابتهای لیگ، عدم پخش تلویزیونی این رقابتها و کم‌توجهی رسانه‌ها به ورزش بانوان است و حالا که مسئولین فدراسیون در این خصوص چاره‌اندیشی کرده و در پیِ پوشش خبری کاراته‌ی بانوان برآمده‌اند، رسانه‌ای به نام "ستارگان کاراته" به دنبال سنگ‌اندازی در مسیر توسعه‌ی کاراته بانوان است!

وی در پایان با اشاره به این حدیثِ معروف از امام علی (ع) که می‌فرماید "تتبع العیوب من أقبح العیوب و شر السیئات (عیب‌جویی از زشت‌ترین عیب‌ها و بدترین گناهان است)" تصریح کرد: گاه به نظر میرسد "ستارگان کاراته" پا را از انتقادِ سازنده فراتر نهاده و گرفتارِ صفتِ رذیله‌ای به نام "عیب‌جویی" می‌شود! از اینرو وقتی تمامی کارها مطابق برنامه و به شکلی حساب‌شده و منطقی پیش می‌رود، این گروه خبری با پرداختن به امور واهی و کم‌اهمیت، به عیب‌جویی از مسئولین کاراته کشور می‌پردازد که این امر بسیار نکوهیده و مذموم است.

 

این چند جمله را هم از زبان مدیر گروه خبری ستارگان کاراته بخوانید:

لاله خالق، دبیر سازمان لیگ و مسابقات فدراسیون کاراته که به نظر می‌رسد به عنوان نماینده‌ی تام‌الاختیار این فدراسیون، مأمور حمله به مواضع ستارگان کاراته و در هم کوبیدنِ این پایگاه خبری شده است، در سطور فوق تلاش می‌کند تا پیوندی میان دیدگاههای "ستارگان کاراته" از یکسو و برداشت‌های دینیِ سراسر غلط و نابخردانه‌ی گروه تروریستی طالبان از سوی دیگر، برقرار سازد! او رفتار و ایدئولوژی گروه خبری ستارگان کاراته را شبیه رفتار و تفکراتِ گروهِ مرتجع و تروریستی طالبان می‌داند و مرتباً بر این امر تأکید می‌ورزد!

اکنون "ستارگان کاراته" از نماینده‌ی تام‌الاختیار فدراسیون کاراته می‌پرسد که آیا موردی را سراغ دارید که طیِ آن، این گروه خبری از انعکاس نظرات و دیدگاههای افراد و یا گروه‌های مختلفِ کاراته کشور امتناع ورزیده باشد؟ آیا رسانه‌ای را سراغ دارید که همچون "ستارگان کاراته" شدیدترین و کوبنده‌ترین انتقادات را علیه خود، در رسانه‌ی خود مطرح ساخته باشد؟ ستارگان کاراته یک تریبون آزاد برای گروههای مختلف کاراته کشور ایجاد کرده و در این تریبونِ آزاد، حتی محکم‌ترین و خردکننده‌ترین انتقاداتِ اهالی کاراته‌ی کشور را علیه "ستارگان کاراته" انعکاس داده است. آیا گروهک تروریستی طالبان هم حاضر است در قلمروی حکومتیِ خود، یک تریبون آزاد ایجاد کرده و نظراتِ مخالف و انتقادهای مطرح‌شده علیه این گروه تروریستی را بوسیله‌ی همان تریبون برای مخاطبان بازگو نماید؟ یقیناً اینچنین نیست و این یکی از تفاوت‌های عمده‌ی گروه خبری "ستارگان کاراته" با تروریست‌های طالبان است! یافتنِ سایر تفاوت‌ها نیز که البته کارِ چندان دشواری هم نیست، به مخاطبان و همراهان همیشگی "ستارگان کاراته" واگذار می‌شود!

راستی؛ آیا روابط عمومی فدراسیون کاراته هم حاضر است اظهاراتِ نماینده‌ی تام‌الاختیار این فدراسیون را البته همراه با توضیحاتِ تکمیلی "ستارگان کاراته" بر روی سایتِ رسمیِ این فدراسیون منتشر سازد و یا اینکه...
بگذریم...