تمرینات تیم ملی کاراته بانوان در حضور نامحرمان!


  امر به معروف و نهی از منکر، وظیفه‌ی شرعی هر مسلمان است؛

تمرینات تیم ملی کاراته بانوان در حضور نامحرمان!

آخرین مرحله از تمرینات تیم ملی کاراته بانوان امروز (یکشنبه یکم شهریورماه) در سالن شهید کبکانیان تهران و در حضور مردانِ نامحرم برگزار شد!


به گزارش "پایگاه اطلاع‌رسانی ستارگان کاراته" در حالیکه حضور نامحرمان در سالن مسابقات و تمریناتِ تیمهای کاراته بانوان توسط دستگاههای نظارتی، خلاف موازین شرع مقدس تشخیص داده شده و به همین دلیل، غالباً از ورود آقایان به سالن تمرین و مسابقاتِ بانوان جلوگیری بعمل می‌آید، امروز و در برخوردی دوگانه، جمعی از خبرنگاران و مهمانانِ مذکر با دعوتِ رسمی فدراسیون کاراته در سالن شهید کبکانیان تهران حضور یافته و از نزدیک شاهدِ تمریناتِ تیم ملی کاراته بانوان بودند!



با پیگیری مواردِ مربوط به احکام شرعی از طریق توضیح‌المسائل مراجع معظم تقلید، به این نکته پی خواهیم برد که تنها در شرایطِ اضطراری و در صورتی که جان انسانی در خطر باشد، می‌توان موقتاً و صرفاً به منظور نجاتِ جانِ انسانها، برخی از مواردِ مربوط به احکام محرم و نامحرم را نادیده گرفت و انسانی را از خطر مرگ و یا آسیب‌دیدگیِ جدی نجات داد که البته این موضوع غالباً در حوزه‌ی خدماتِ پزشکی و بیمارستانها کاربرد دارد. این در حالیست که امروز و در آخرین مرحله از تمرینات تیم ملی بانوان، مواردی که بتوان با استناد به آن، حضور مردانِ نامحرم را در اردوی تیم ملی بانوان توجیه کرد، هرگز اتفاق نیفتاده بود!

اگر از نگاه مسئولین فدراسیون، حضور مردانِ نامحرم در سالن برگزاری رقابتها و تمریناتِ بانوان، شرعاً بلااشکال است، پس به چه دلیل از حضور عناصر ذکورِ خانواده‌های بازیکنان در سالن برگزاری مسابقاتِ بانوان جلوگیری می‌شود و اگر این حضور از سوی مسئولین فدراسیون بر خلافِ آموزه‌ها و دستوراتِ شرع مقدس تشخیص داده شده (که البته اینچنین است)، پس به چه دلیل از خبرنگاران و سایر افرادِ مذکر (اعم از مسئول و غیرمسئول) برای حضور در سالن تمریناتِ تیم ملی بانوان دعوت بعمل می‌آورند؟! آیا این یک رفتار دوگانه و غیرقابل توجیه نیست؟ 

ای کاش یک نفر پیدا می‌شد و توضیح می‌داد که در مقوله‌ی محرم و نامحرم، چه تفاوتی میان علیرضا سمندر، محسن آشوری و جواد سلیمی با دیگران وجود دارد که این آقایان مجوز حضور در سالن برگزاری تمرینات و یا مسابقاتِ بانوان را دارند اما سایرین ندارند؟! افرادی که در بسیاری از مواقع به بهانه‌های واهی (همچون قضاوت یا نظارت) در سالن برگزاری رقابتهای بانوان حاضر می‌شوند، آیا نمی‌توانند راهکاری بیاندیشند که این به اصطلاح قضاوت یا نظارت توسطِ بانوان انجام شود؟! آیا نمی‌دانند که اگر این حضور برای سایرین، خلافِ شرع مقدس باشد، برای آنها نیز همین حکم را دارد؟

امان از این "ستارگان کاراته" و مدیر حاشیه‌سازش که هیچگاه نمی‌تواند از بازگویی حقایق، سر باز زند! چه کنیم که هنرِ همرنگِ جماعت شدن را نیاموخته‌ایم و در این امر، چه بسیار بی‌استعدادیم!