صافی: تلاشی برای گرفتن پُست نداشتم!/ خوشحالم که دبیر نشدم!


  باز هم موضوع دبیری فدراسیون؛

صافی: تلاشی برای گرفتن پُست نداشتم!/ خوشحالم که دبیر نشدم!


احمد صافی که تا پیش از انتصاب محمدعلی مردانی به عنوان سرپرست دبیری فدراسیون کاراته در گفتگو با رسانه‌های خبری از آمادگی خود برای تصدی پُست دبیری فدراسیون سخن گفته بود و حتی به این نکته اشاره کرده بود که در صورت انتخاب، از روشهای نوین مدیریتی برای کمک به کاراته‌ی کشور بهره خواهد بُرد، امروز و پس از معرفی مردانی، اعلام می‌دارد که نه تنها تلاشی برای قرار گرفتن در سِمت دبیری فدراسیون کاراته نداشته که حتی از عدم انتصابِ خود، راضی و خشنود است!







به گزارش "پایگاه اطلاع‌رسانی ستارگان کاراته" احمد صافی امروز در گفتگو با رسانه‌های خبری اعلام کرد که در واقع این جامعه‌ی کاراته است که باید از عدم گزینش صافی برای تصدی‌گری پُست دبیری فدراسیون کاراته، ناخشنود و متأسف باشد چرا که کارنامه‌ی درخشانِ او (صافی) در تیم کاراته دانشگاه آزاد و جایگاهِ این تیم، بیانگر میزان توانمندیِ او در امر مدیریت است!

این در حالیست که تیم کاراته دانشگاه آزاد اسلامی که با مدیریتِ احمد صافی اداره می‌شود، با در اختیار داشتنِ بیشترین منابع مالی و سود بردن از بازیکنانی توانمند، در نهایت نتوانست عنوان قهرمانی رقابتهای سوپرلیگ سال 93 را به خود اختصاص دهد و جالب اینکه عنوان قهرمانی را به تیمی سپرد که مطابق اخبارِ منتشر شده، تا کنون حتی یک ریال هم به بازیکنانِ خود پرداخت نکرده و به شدت با مشکلاتِ مالی دست و پنجه نرم می‌کند!

مدیری که قادر به اداره‌ی مطلوبِ مجموعه‌ای کوچک و کم‌تعداد به نام تیم کاراته دانشگاه آزاد نیست و با در اختیار داشتن بیشترین منابع مالی در قیاس با سایر تیمها، در نهایت نمی‌تواند نتایج مطلوب و موردِ انتظار جامعه‌ی کاراته را کسب کند، آیا چنین مدیری از توانایی لازم برای اداره‌ی مجموعه‌ای عریض و طویل به نام فدراسیون کاراته آن هم در شرایطی که این فدراسیون از فقر مالی رنج می‌بَرد، برخوردار است؟!

یک بار دیگر و این بار با ادبیاتی ساده‌تر، استدلال فوق را مرور کنیم! مدیری که نمی‌تواند مجموعه‌ای کم‌تعداد به نام تیم کاراته دانشگاه آزاد را به نحوی شایسته و با کسب نتایجی مطلوب اداره کند، آیا قادر است مجموعه‌ای بزرگ به نام فدراسیون کاراته را به شکلی کاملاً مطلوب اداره کند؟! فراموش نکنیم که اداره‌ی غیرِ مطلوبِ تیم دانشگاه آزاد در رقابتهای سوپرلیگ سال 93 در شرایطی رقم خورد که این تیم بیشترین منابع مالی را در قیاس با سایر تیمها در اختیار داشت اما در نهایت، نتابجِ حاصل نتوانست رضایتِ علاقمندان به رشته ورزشی کاراته و بویژه تیم پرستاره‌ی دانشگاه آزاد را تأمین کند.

این در حالیست که اگر مسئولین فدراسیون کاراته و بویژه دبیر وقتِ این فدراسیون (محسن آشوری)، جنجال‌آفرینی احمد صافی را در هفته‌ی پایانی و در دیدار مقابل تیم آذرخودروی نوین نادیده نگرفته بودند، آنگاه تیم تحتِ هدایت و مدیریتِ احمد صافی حتی از ایستادن بر روی سکوی نایب قهرمانی رقابتهای سوپرلیگ سال 93 نیز بازمانده بود و به خاطر اشتباه مسلم مدیرفنی، اعضای این تیم اجباراً با دستان خالی و بدون کسبِ هیچ عنوانی از رقابتهای سوپرلیگ می‌بایست به دیدار مدیران دانشگاه آزاد اسلامی می‌رفتند!  

وقتی تیم ثروتمندِ دانشگاه آزاد با استفاده از تفکراتِ مدیریتی احمد صافی، قافیه‌ی قهرمانی را به تیم فقیری همچون آذرخودروی نوین می‌بازد، این احتمال وجود دارد که در صورتِ استفاده از تفکرات مدیریتی احمد صافی در فدراسیون کاراته، تیم ملی کشورمان در تقابل با تیمهایی همچون اتیوپی و سومالی هم شکست‌خورده از میدان خارج شود!

ستارگان کاراته هرگز منکرِ زحماتِ احمد صافی در تشکیل و اداره‌ی تیم کاراته دانشگاه آزاد نیست و معتقد است که وی به همراه این تیم به موفقیت‌های نسبی نیز دست یافته اما باز هم تاکید می‌کنیم که تبلیغاتِ صورت‌گرفته بر روی این موضوع و یا هر موضوعِ دیگری، نباید به شکلی اغراق‌آمیز انجام شود چرا که همانطور که در سطور فوق عنوان شد، نحوه‌ی مدیریت تیم دانشگاه آزاد به خصوص در سال گذشته، چندان هم مطلوب و آرمانی نبوده و نتایج حاصل برای این تیم در سوپرلیگ سال 93 خود گویای بسیاری از مسائل است.

اما از موارد مربوط به شیوه‌های مدیریتیِ احمد صافی که بگذریم، اشاره به این موضوع خالی از لطف نخواهد بود که او در مصاحبه‌ی اخیر خود، از برخی خبرنگاران گلایه و آنان را در روز خبرنگار، متهم به بی‌اخلاقی کرده است! بسیار جالب است که هرگاه مطلب و یا گزارشی بر خلافِ نظر احمد صافی انتشار می‌یابد، با واکنش تندِ این مربی مواجه شده و نویسنده‌ی آن نیز متهم به بی‌اخلاقی می‌شود!

صافی در رقابتهای سوپرلیگ سال 93 نیز در 2 دیدارِ رفت و برگشت مقابل تیم آذرخودرو، طعم تلخ شکست را چشید و در هر دو مبارزه نیز به شدت به داوران اعتراض کرد! این مطلب بیانگر این حقیقت است که آستانه‌ی تحمل صافی در پذیرشِ شکست و یا شنیدنِ انتقادات، بسیار پایین و میزانِ تحملِ او بسیار اندک است که این خود به عنوان یکی از بزرگترین ضعف‌های مدیریتی شناخته می‌شود. فراموش نکنیم که احمد صافی قرار بود جایگزین مدیری شود که طی سالهای اخیر، هدف شدیدترین انتقاداتِ گروه خبری ستارگان کاراته قرار گرفته بود اما هیچگاه در برابر منتقدین، واکنشِ تند و یا غیرمتعارف نشان نداده بود.

 به نظر میرسد احمد صافی برای تبدیل شدن به یک مدیرِ تمام عیار، مسیری طولانی و پرپیچ و خم را در پیش دارد که نخستین گامِ آن، افزایش میزانِ تحمل و انتقادپذیری است. ببینیم صافی این نخستین گام را چگونه برمی‌دارد!