سمندر: ورود درفشی‌پور به اردوها، خارج از ضوابط بود


 درفشی‌پور در رقابتهای کشوری هم توفیقی نداشت؛

سمندر: ورود درفشی‌پور به اردوها، خارج از ضوابط بود


ملی‌پوش وزن منهای 67 کیلوگرم کاراته، گفت: درفشی‌پور در رقابتهای کشوری کرمانشاه نیز همانند پیکارهای انتخابی تیم ملی، توفیقی نداشت و در نخستین گام، مقابل حریفی گمنام متوقف شد.
 





حسین سمندر در گفتگو با "پایگاه اطلاع‌رسانی ستارگان کاراته" و با انتقاد از مصاحبه‌ی اخیر هامون درفشی‌پور، اظهار داشت: ورود درفشی‌پور به اردوهای تیم ملی، از ابتدا هم خارج از ضوابط بود چرا که او در مسابقات کشوری کرمانشاه، در همان گام نخست مقابل حریفی گمنام متوقف و از دور رقابتها حذف شد.

وی ادامه داد: به هر حال او علیرغم شکست در مسابقاتِ کشوری، به اردوهای تیم ملی دعوت شد و در دومین مرحله از رقابتهای انتخابی، در وزنِ منهای 60 کیلوگرم به میدان رفت و جواز حضور در مرحله‌ی بعدی اردوها را بدست آورد. بدین‌ترتیب حتی اگر ورودِ غیرضابطه‌مندِ درفشی‌پور را به اردوهای تیم ملی نادیده بگیریم، باید به این مسئله توجه داشته باشیم که او در مرحله‌ی قبل، در رقابتهای انتخابی وزن منهای 60 کیلوگرم شرکت کرده بود و لذا حضورش در اردوهای تیم ملی، تنها در وزن منهای 60 کیلوگرم توجیه‌پذیر است.

سمندر افزود: درفشی‌پور تنها در صورتی می‌توانست مدعی حضور در وزنِ منهای 67 کیلوگرم باشد که در این وزن و در رقابتهای کشوری، موفق به کسب مدال شده و در مراحل قبلی انتخابی‌های تیم ملی نیز در همین وزن (منهای 67 کیلوگرم) به رقابت با حریفان پرداخته باشد. این به هیچ وجه منطقی نیست که بازیکنی جواز حضور در وزن منهای 60 کیلوگرم را کسب کند و سپس مدعی حضور در وزن دیگری باشد. درفشی‌پور که در گفتگو با سایتهای خبری عنوان میکند "وزن منهای 67 کیلوگرم به خاطر حضور حسین سمندر، منطقه‌ی ممنوعه‌ی فدراسیون کاراته است"، باید بداند که حضور خودِ او در اردوهای تیم ملی با توجه به آنچه بیان کردم، به خاطر لطف و نظرِ مثبتِ همین فدراسیون بوده وگرنه درفشی‌پور با توجه به شکست در رقابتهای کشوری، در اردوهای تیم ملی و بویژه در وزن منهای 67 کیلوگرم جایی نداشت. البته این فدراسیون در مورد تمام بازیکنان و مربیان، نگاهِ مثبت و دلسوزانه دارد جز حسین سمندر!

ملی‌پوش اعزامی به بازیهای آسیایی اینچئون، ادامه داد: پیش از اعزام به پیکارهای جهانی آلمان، مربیان تیم ملی از من خواستند که رقابتِ انتخابی در وزن منهای 67 کیلوگرم را فراموش کنم و تنها به حضور در بخش تیمی بیاندیشم. من هم پذیرفتم و طی تماس تلفنی با سعید احمدی، انتخاب او را به عنوان نماینده‌ی کاراته ایران در وزن منهای 67 کیلوگرم تبریک گفته و برایش آرزوی موفقیت کردم. سعید قهرمانِ بزرگی است و به خاطر خصوصیاتِ اخلاقی و روحیه‌ی جوانمردی که دارد، این موضوع را نپذیرفت. او گفت باید هر دو در رقابتِ انتخابی شرکت کنیم و در نهایت، فردِ پیروز به آلمان اعزام شود. اما من شخصاً به او اصرار کردم و خواستم که این موضوع را بپذیرد و سرانجام با اصرار و پافشاریِ من، احمدی اعزام به رقابتهای جهانی آلمان را پذیرفت. افتخار می‌کنم که سالهاست با قهرمان بزرگی همچون سعید احمدی، هم‌تیمی هستم. او پیش از اینکه رقیبِ من باشد، دوست و برادرِ من است.

ملی‌پوش کاراته کشورمان در ادامه از تغییر رویکردِ کادرفنی و مسئولین فدراسیون پیش از پیکارهای جهانی آلمان انتقاد کرد و گفت: در شرایطی که اعضای کادرفنی صراحتاً از من خواسته بودند حضور در بخش انفرادی رقابتهای جهانی آلمان را فراموش کرده و به اعزام در بخش تیمی اکتفا کنم، به یکباره نظر خود را تغییر دادند و از من خواستند که بطور کلی اعزام به آلمان را به دستِ فراموشی بسپارم. آنها حتی اجازه حضور در تمرینات تیم ملی را به من ندادند و گفتند بهتر است در اردوها حضور نداشته باشم! وقتی موضوع را با فدراسیون در میان گذاشتم، رییس فدراسیون عنوان کرد که تأمینِ نظر کادرفنی برایش در درجه‌ی اول اهمیت قرار دارد و اگر مربیان تیم ملی، اعزام حسین سمندر را به آلمان مصلحت نمی‌دانند، فدراسیون نیز نظر آنها را تأمین خواهد کرد. پدرم هیچ تلاشی برای بازگرداندنِ من به اردوهای تیم ملی صورت نداد و حالا هامون درفشی‌پور عنوان می‌کند که وزن منهای 67 کیلوگرم، به خاطر حضور حسین سمندر، منطقه‌ی ممنوعه‌ی فدراسیون کاراته است!

دارنده‌ی مدال طلای کومیته تیمی رقابتهای آسیایی امارات، سخنان خود را در گفتگو با "ستارگان کاراته" با این جملات به پایان بُرد: اعتراض درفشی‌پور در رقابتهای انتخابی تیم ملی، کاملاً احساسی و غیرمنطقی بود. او در رقابت با من، مدت طولانی از ادامه‌ی مبارزه بازماند و توانِ ایستادن نداشت. مطابق قوانین داوری در چنین شرایطی، بازیکنی که قادر به ادامه‌ی مبارزه نباشد، بازنده اعلام می‌شود. در اینجا هم قانون اجرا و درفشی‌پور بازنده شد. نمیدانم او چرا اعتراض کرد! به هر حال قانونِ 10 ثانیه هم جزئی از قوانین داوری کاراته است و اگر درفشی‌پور به اجرای این قانون اعتراض دارد، باید طی مکاتبه‌ای با فدراسیون جهانی، از مسئولین این فدراسیون بخواهد که بطور کلی قانون 10 ثانیه را حذف کنند!