عبدالحسینی از مربی خود انتقاد کرد؛


 


عبدالحسینی از مربی خود انتقاد کرد؛

اظهارات عبدالحسینی و توضیحات تکمیلی ستارگان کاراته


در سطور ذیل ابتدا اظهارات عبدالحسینی و سپس توضیحات تکمیلی ستارگان کاراته را خواهید خواند.


****

چرا حالا دوستان و شاگردان دباغیان سکوت کرده‌اند؟!

عبدالحسینی: دباغیان تازه متوجه شده سمندر خوش‌قلب است/ آقای سرمربی پشت‌ پرده‌ سایت منتقد بود

مربی تیم کاراته دانشگاه آزاد گفت: دباغیان اگر زودتر از این به خوش‌قلبی سمندر پی می‌برد، سال ۸۵ از سرمربیگری تیم ملی استعفا نمی‌کرد

 


به گزارش "پایگاه اطلاع‌رسانی ستارگان کاراته" مجید عبدالحسینی (شاگردِ باشگاهی غلامرضا دباغیان) در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس،‌ در مورد انتخابی‌های تیم ملی کاراته که طی چند روز گذشته برگزار شد اظهار داشت: طی چند روز گذشته برخی کاراته‌کاها با من تماس تلفنی داشتند و از نحوه انتخابی تیم ملی خیلی راضی نبودند. شنیده‌ام که حق هامون درفشی‌پور ضایع شده و او از این موضوع خیلی ناراحت است. البته مصاحبه‌های او نشان دهنده این است که نحوه برگزاری انتخابی‌ها خیلی شفاف نبوده است.

وی در پاسخ به این سؤال که سرمربی تیم ملی در مصاحبه‌های خود مدعی شده هیچگاه برعلیه رئیس فدراسیون مصاحبه نکرده است،‌ آیا شما با صحبت‌های او موافق هستید یا خیر، گفت: بله دباغیان درست می‌گوید چرا که هیچ مصاحبه‌ای را نمی‌توانید پیدا کنید که او علیه رئیس فدراسیون مطرح کرده باشد. به هر حال زمانی که شاگردان او از رئیس فدراسیون و مجموعه او انتقاد می‌کردند سرمربی فعلی هیچگاه آنها را دعوت به آرامش نمی‌کرد. تمام مصاحبه‌های شاگردان دباغیان موجود است.

مربی تیم دانشگاه آزاد در ادامه خاطرنشان کرد: با مصاحبه‌هایی که شاگردان دباغیان داشتند اصلاً نیازی نبود در آن مقطع علیه سمندر مصاحبه کند چرا که انتقادهای خود را از طریق رابط خود در سایت شخصی مطرح می‌کرد. به هر حال پشت پرده آن سایت که غیر منصفانه از همه انتقاد می‌کرد آقای سرمربی بود و همه این موضوع را می‌دانند. دوستان دباغیان نمی‌دانم چرا حالا که او سرمربی شده‌ کر‌کره انتقاد‌های بی‌مورد خود را از خانواده کاراته پایین کشیده‌اند.

وی در پایان گفت:‌ البته خدا را شکر که دباغیان در حال حاضر سرمربی تیم ملی شده و تازه متوجه شده که رئیس فدراسیون کاراته آدم خوش قلبی است. اگر او زودتر از این متوجه می‌شد که سمندر انسان خوش قلبی است سال 85 از مسئولیت خود در تیم ملی به هیچ عنوان استعفاء‌ نمی‌کرد.


****

توضیحات تکمیلی ستارگان کاراته

ستارگان کاراته: عبدالحسینی در حالی از قبول مسئولیت سرمربیگری تیم ملی بزرگسالان توسط غلامرضا دباغیان انتقاد می‌کند و این موضوع را با استعفای او در سال 85 در تناقض می‌بیند که خود چندی پیش، و پس از بیرون ماندن از ترکیبِ تیمهای ملی، به شدت علیه فدراسیون علیرضا سمندر موضع‌گیری کرده و مسئولین فعلی فدراسیون را افرادی خوانده بود که تنها با مربیانِ "بله قربان‌گو" کار می‌کنند. او تاکید می‌کرد که کار کردن با این فدراسیون بسیار سخت است چرا که مسئولینِ آن تنها به دنبال استفاده از افرادی هستند که هیچ اختیاری از خودشان نداشته باشند! با این همه عبدالحسینی باز هم به محض فراهم شدنِ شرایط، بی‌درنگ به همکاری با مسئولین همین فدراسیون پرداخت و هرگز به این مسئله توجه نکرد که به اعترافِ خودِ او، فدراسیونِ علیرضا سمندر تنها به دنبالِ استفاده از مربیان "بله‌قربان‌گو" است! او بدون توجه به این مسئله، بار دیگر به همکاری با فدراسیون سمندر شتافت و اظهاراتِ گذشته‌ی خود را که تنها چند ماه قبل عنوان کرده بود، به کلی به دست فراموشی سپرد!   

ماجرا از این قرار بود که عبدالحسینی پس از هدایتِ ناموفق تیم ملی امید در رقابتهای آسیایی مالزی و کسبِ بدترین و ضعیف‌ترین نتایج کاروان اعزامی ایران (تنها کسبِ یک مدال از سه فرصت!)، از سوی مسئولین فدراسیون کاراته به همکاری مجدد دعوت نشد و بدین‌ترتیب بابِ انتقاد علیه فدراسیون علیرضا سمندر را گشود و حرف‌هایی زد که پیش از این هرگز عنوان نکرده بود! عبدالحسینی اما پس از فراهم شدنِ شرایط برای ورودِ مجدد به ترکیب کادرفنی تیمهای پایه، بی‌درنگ به تیمهای ملی بازگشت و حتی فراموش کرد که به همکاریِ مدیرانی می‌رود که پیش‌تر اعتراف کرده بود تنها با مربیانِ "بله‌قربان‌گو" و افرادی که هیچ اختیاری از خود ندارند، همکاری می‌کنند!

 اینکه یک مربی سالها قبل و به این دلیل که با شروطش موافقت نشده، از سرمربیگری تیم ملی استعفا داده باشد و اکنون با توجه به پذیرشِ شروطش از سوی مسئولین فدراسیون، بار دیگر سکان هدایتِ تیم ملی را در دست گرفته باشد، برای آنان که اهلِ استدلال و منطق باشند، آنقدرها هم عجیب و غیرقابل هضم نیست اما اینکه فردی هرگاه درون مجموعه‌ی فدراسیون قرار می‌گیرد، همه چیز را عالی و هرگاه دعوت به همکاری نمی‌شود، همه چیز را سیاه و ظلمانی ببیند، البته شگفت‌آور است!

به بخش‌هایی از نظراتِ عبدالحسینی پیرامون مسئولین فعلی فدراسیون در گفتگو با خبرگزاری تسنیم در ماههای گذشته توجه کنید. این نظرات در مقطعی از زمان  توسطِ عبدالحسینی مطرح شد که پیش از آن، فدراسیون به همکاریِ خود با او در ترکیب کادرفنی تیم ملی امید پایان داده بود و البته علتِ این قطع همکاری نیز مشخص بود! شکستِ سنگین عبدالحسینی در رقابتهای آسیایی مالزی با از دست دادنِ بیش از 66 درصد از فرصت‌های مدال‌آوری!

عبدالحسینی:
کار کردن با سمندر و آشوری بسیار سخت است. آنها تنها از افرادی استفاده می‌کنند که «بله قربان‌گو» بوده و هیچ نوع اختیاری از خودشان نداشته باشند/به هیچ وجه مربیان شخصیت کاری ندارند و متاسفانه کادرفنی اصلا نمی‌تواند مستقل باشد/سمندر چند ماه پیش می‌خواست حسین روحانی را از کادر خط بزند و آشوری پا درمیانی کرد. اول پای رهنما در اردوها باز شد و سپس گفتند که رهنما مشاور تیم است و حالا هم در وسط برگزاری بازی‌های آسیایی به عنوان سرمربی معرفی‌اش می‌کنند. این موضوع واقعا تاسف‌برانگیز است. واقعا معلوم نیست مسئولان فدراسیون چه کار می‌کنند؟!/مدت‌هاست در کاراته حق‌خوری رسم شده و زیرساخت‌های فرهنگی این رشته در حال نابودی است. چرا اصرار داشتند در وزن 67- کیلوگرم با وجود ترافیک سنگین قهرمانان در آسیا حسین سمندر را اعزام کنند؟ خب حالا که نتیجه این شد چرا کسی پاسخگو نیست؟/تصمیمات و تدابیر غلط این آقایان (مسئولین فدراسیون) به جامعه سپید‌پوش و نجیب کاراته ضربه می‌زند/اینکه سجاد گنج‌زاده حذف شود به مراتب از رسیدن او به مدال سخت‌تر بود و من فکر می‌کنم هیچ کس جز مسئولان فدراسیون کاراته نمی‌توانست از عهده این کار بربیاید. همه دیدند چه اتفاقی افتاد ولی به نظر من بهتر است برای ریشه‌یابی این موضوع به 4 ماه پیش برگردیم، زمانی که درگیری بین او و ذبیح‌الله پورشیب در اردوهای تیم ملی اتفاق افتاد. اگر آن زمان به مشکل و علت آن رسیدگی می‌شد شاید امروز شاهد چنین اتفاقی نبودیم/متاسفانه امروز در کاراته شاهد دعواها و مشکلات فراوانی هستیم که تمام آنها نیز به دلیل تصمیمات اشتباهی است که مسئولان فدراسیون می‌گیرند.

****

البته عبدالحسینی مدتی بعد و دقیقا در مقطعی از زمان که قرار بود مربیان تیم ملی بار دیگر برای حضور در رقابتهای آسیایی ژاپن و مسابقات جهانی اندونزی معرفی شوند، به کلی تغییر عقیده داد و در گفتگو با سایتهای خبری، همه را به رعایت اخلاق و آرامش دعوت و اعلام کرد که جامعه‌ی کاراته باید از کشاندن اختلافات به رسانه‌ها بپرهیزند! متن مصاحبه‌های عبدالحسینی و همچنین تغییر مواضعِ او در مدتِ تنها چند ماه، همچنان در آرشیو سایتهای خبری موجود و قابل استناد است.

به بخشهایی از سخنان عبدالحسینی در این مقطع زمانی (پس از رقابتهای جهانی آلمان و در آستانه تعیین مربیان جدید تیم ملی) توجه کنید.

عبدالحسینی: روزی که حرف از زیرساخت‌های اخلاقی و فرهنگی می‌زدم، امروز را می‌دیدم. متاسفانه بازیکن با مربی درگیر می‌شود و مربی با فدراسیون بحث می‌کند و کلا همه به جان هم افتادند و هیچ کسی هم کوتاه نمی‌آید. با این همه امیدوارم وضعیت بهتر شود و کاراته از این وضعیت خارج شود. این درگیری‌ها به سود هیچ کدام از طرفین نیست و به نظرم با یک جلسه و با حضور همه این افراد می‌توان این موضوع را پایان داد. من از تمام اهالی کاراته می‌خواهم دست از تخریب همدیگر بردارند و آب به آسیاب دشمن نریزند. از همه دوستانم می‌خواهم سکوت کنند و یادشان باشد که آقای کاراته دنیا و قهرمان جهان هستند. نباید دعوا را به رسانه‌ها بکشند و بیشتر از این فضا را بر هم بزنند. باید به هم احترام بگذاریم و اگر حرفی هم داریم درون خانواده مطرح کنیم

****

عبدالحسینی (شاگردِ باشگاهی غلامرضا دباغیان) همچنین در ماههای گذشته و در اقدامی ارزشمند، مرتباً جامعه‌ی کاراته را به رعایت اصول اخلاقی فرا می‌خواند و کدام رفتارِ اخلاقی در کاراته، بالاتر و مهمتر از احترام به مربی است؟! در جایی که سایر مربیان و بازیکنان، انتصابِ غلامرضا دباغیان (مربی باشگاهیِ مجید عبدالحسینی) را به عنوان سرمربی تیم ملی تبریک می‌گویند و حتی محمد آرین‌خو (مدیرفنی اسبق تیمهای ملی) و علیرضا سلیمانی (سرمربی مستعفی تیم ملی بزرگسالان) نیز طی مصاحبه‌های جداگانه، انتصاب دباغیان (مربی باشگاهی عبدالحسینی) را به عنوان سرمربی تیم ملی تبریک می‌گویند، این تنها مجید عبدالحسینی است که با مصاحبه‌های متعدد، ناخرسندی خود را از حضور مربی باشگاهی‌أش در رأس تیم ملی بزرگسالان نشان می‌دهد!

راستی ستارگان کاراته در روزهای آینده همراه با مطالب تازه خواهد آمد که شاید هرگز و در هیچ رسانه‌ی خبری، مطرح نشده باشد!