رهنما: از بحث و جدل‌هایی که مصداقِ بارز خودزنی است، بپرهیزیم

 
رهنما: از بحث و جدل‌هایی که مصداقِ بارز خودزنی است، بپرهیزیم


مسعود رهنما، مدیرکل ورزش و جوانان استان گیلان در گفتگو با "پایگاه اطلاع‌رسانی ستارگان کاراته" اظهار داشت: خودزنی‌هایی که امروز در فضای کاراته کشور مشاهده می‌شود، جز اتلاف وقت و انرژی، حاصلی در بر نخواهد داشت. ادامه‌ی این روند، نه تنها کاراته کشور را از مسیر رشد و توسعه منحرف می‌سازد که حتی آسیب‌های جبران‌ناپذیری را بر پیکره‌ی این هنر رزمی وارد خواهد ساخت.

 

وی ادامه داد: پسندیده‌تر آن است که مشکلات و اختلافاتِ موجود را در فضایی دوستانه و به دور از حملاتِ رسانه‌ای، حل و فصل کنیم و از بحث و جدل‌هایی که مصداقِ بارز خودزنی است، بپرهیزیم.


عضو کمیته فنی فدراسیون کاراته با انتقاد از رویکردِ تخریبی برخی افراد در خصوص مربیان تیمهای ملی، تصریح کرد: متاسفانه جامعه‌ی کاراته کشور سالیان طولانی است که از فرهنگی مذموم به نام "انتقادهای تخریبی" رنج می‌برد. هرگاه عده‌ای مسئولیت هدایتِ تیمهای ملی را بر عهده می‌گیرند، عده‌ای دیگر بی‌محابا بر آنان می‌تازند و دست به انتقادهای غیرمنصفانه و حتی تخریب می‌زنند. شما را به خدا؛ بیایید برای یک بار هم که شده، همگی با هم، یکدل و یکصدا از مربیان تیمهای ملی، دفاع و برای موفقیتِ آنها در میادین بین‌المللی، از صمیم قلب و با اخلاص دعا کنیم. بیایید هر آنچه در توان داریم، در جهتِ موفقیت تیمهای ملی، در طبقِ اخلاص بگذاریم و سرانجام نیز بر اساس نتایج بدست‌آمده، به نقد عملکرد مربیان و بازیکنان بپردازیم که البته این نقد نیز می‌بایست به جای مطرح شدن در رسانه‌ها، در فضایی دوستانه و خصوصی مطرح شود.

سرمربی پیشین تیم ملی کاراته، افزود: باید فرهنگِ جامعه‌ی کاراته به سمت و سویی برود که تمامی اعضای این خانواده به تصمیم مسئولین فدراسیون در خصوص گزینش مربیان تیمهای ملی احترام بگذارند. وقتی فردی از سوی متولیان کاراته کشور به عنوان مربی یا سرمربی تیمهای ملی معرفی می‌شود، باید همگی به او تبریک گفته و برایش آرزوی موفقیت کنیم. اما متاسفانه بعضاً مشاهده میشود که برخی افراد در خصوص تبریک و یا اظهارنظرهای مثبت و حمایت‌گونه‌ی سایرین در مورد مربیان تیمهای ملی، بلافاصله موضع‌گیری کرده و از حمایتِ آنها، انتقاد می‌کنند!

مشاور فنی فدراسیون کاراته، اضافه کرد: امروز اگر رهنما در گفتگو با ستارگان کاراته، پذیرش مسئولیتِ سرمربیگری تیم ملی را از سوی غلامرضا دباغیان، اقدامی فداکارانه توصیف می‌کند، برای این ادعای خود، ادله‌ی روشن و قاطع دارد و لذا موضع‌گیریِ سریعِ یکی از دوستان در خصوص مصاحبه‌ی بنده، چندان پسندیده نبود. او نیز می‌تواند نظراتِ خود را با ارائه‌ی برهان و دلیل و البته در قالبِ واژگانی پسندیده، مطرح سازد اما شایسته نیست که سایرین را به خاطر نظراتشان مورد سرزنش قرار دهد. ضمن اینکه دوستان چه خشنود باشند و چه ناخشنود، باید بپذیرند که آقای دباغیان، کارنامه‌ای بسیار درخشان و پربار در امر قهرمان‌پروری دارد و این مسئله‌ای نیست که فردی از اهالی کاراته، بتواند آنرا پنهان کند.

وی ادامه داد: به هر حال این روزها سپری می‌شود و مسئولیت هدایتِ تیمهای ملی، میان تمامی گروه‌های فعال در کاراته کشور، به صورتِ چرخشی جابجا خواهد شد. اگر انتظار داریم در آینده و زمانی که این مسئولیت به ما سپرده می‌شود، سایرین از ما حمایت کنند، اکنون باید از مربیان تیمهای ملی حمایت کنیم. نمی‌توان امروز بذر کینه و نفاق کاشت و فردا میوه‌ی محبت و دوستی برداشت کرد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان گیلان در پایان خاطرنشان کرد: همانگونه که بارها گفته‌ام، هر جایگاه و موقعیتی که در ورزش بدست آورده‌ام، به خاطر هنر رزمی کاراته بوده و لذا همواره آماده‌ی خدمت به این رشته ورزشی هستم. در حال حاضر هم استان گیلان آمادگی کامل برای برگزاری اردوهای تیم ملی را دارد. من خدمت به کاراته‌ی کشور و تلاش برای سربلندی ایران اسلامی در میادین بین‌المللی را وظیفه‌ی اخلاقی خود می‌دانم و در این راه از هیچ تلاشی فروگذار نخواهم کرد.