عباسعلی: رأی قاطع کارشناسان، انگیزه‌ام را برای ادامه‌ی راه قهرمانی افزایش داد


  برترین قهرمان کاراته‌ی سال 93 عنوان کرد؛

عباسعلی: رأی قاطع کارشناسان، انگیزه‌ام را برای ادامه‌ی راه قهرمانی افزایش داد


حمیده عباسعلی، قهرمان بازیهای آسیایی اینچئون و دارنده‌ی مدال نقره‌ی رقابتهای جهانی آلمان، در نظرسنجی گروه خبری ستارگان کاراته با رأی قاطع کارشناسان و چهره‌های برجسته‌ی کاراته کشور و با کسب مجموعِ 980 امتیاز، به عنوان بانوی بی‌رقیب کاراته ایران شناخته شد و جایگاه برترین کاراته‌کای سال 93 در بخش بانوان را به خود اختصاص داد.



عباسعلی در گفتگو با "پایگاه اطلاع‌رسانی ستارگان کاراته" ضمن تشکر از تمامی کارشناسان و صاحبنظران کاراته کشور که با رای قاطع، وی را به عنوان برترین کاراته‌کای سال 93 در بخش بانوان برگزیدند، کسب این عنوان را موجب افزایش انگیزه و مسئولیت‌هایش در مسابقات آتی دانست و گفت: نظر مثبتِ کارشناسان کاراته کشور در خصوص عملکردم در رقابتهای بین‌المللی سال 93، علاوه بر اینکه موجب افزایش انگیزه و دلگرمی‌ام شد، مسئولیت‌هایم را در رقابتهای آتی افزایش داد و لذا تلاش خواهم کرد تا در سال 94 نیز با ارائه‌ی بهترین عملکرد در میادین بین‌المللی، بار دیگر نظر مثبتِ کارشناسان را تأمین کرده و عنوان برترین کاراته‌کای سال 94 را نیز به خود اختصاص دهم.

قهرمان بازیهای آسیایی اینچئون که پیش‌تر به عنوان برترین ورزشکار بانوی کشورمان در سال 93 انتخاب شده بود، افزود: حضور بانوان محجبه‌ی ایرانی در رقابتهای جهانی آلمان و کسب دو مدال (مدال نقره‌ی حمیده عباسعلی و مدال برنز کاتای تیمی بانوان) بیانگر توانمندیهای انکارناپذیر بانوان مسلمان و محجبه‌ی ایرانی است. متاسفانه اعزام ملی‌پوشان به رقابتهای جهانی آلمان، با کارشکنی‌های سفارت آلمان همراه شد و اگر این کارشکنی‌ها صورت نمی‌گرفت، نمایندگان کاراته کشورمان نتایجی به مراتب بهتر و درخشان‌تر در کارنامه‌ی کاراته ایران ثبت می‌کردند. اما با تمام مشکلاتِ موجود، باز هم بانوان کاراته کشورمان نمایشی مقتدرانه در پیکارهای جهانی آلمان داشتند و مبارزاتِ جذاب و تماشایی ملی‌پوشان ایرانی، تحسین همگان را برانگیخت.

بانوی شکست‌ناپذیر کاراته‌ی آسیا که سالهاست عنوان قهرمانی قاره‌ی کهن را به خود اختصاص داده، با اشاره به پیکارهای آسیایی ژاپن، عنوان کرد: کسب سه مدال طلا در رقابتهای آسیایی، باعث شده تا نمایندگان سایر کشورها، توجه ویژه‌ای به وزن مثبتِ 68 کیلوگرم ایران داشته باشند. مربیان و بازیکنان آسیایی، مبارزاتم را در مسابقاتِ مختلف، به دقت آنالیز می‌کنند و این، کار را برایم تا حدودی دشوار می‌سازد. اما من هم متقابلاً مبارزاتِ حریفانم را به دقت مورد بررسی قرار می‌دهم و از شناختِ کافی نسبت به آنها برخوردارم. جدی‌ترین رقبایم در آسیا، نمایندگان کشورهای ژاپن و چین هستند که برای غلبه بر هر دو بازیکنِ مذکور، برنامه‌هایی را طراحی کرده‌ام. البته رقبای توانمند دیگری نیز در این وزن وجود دارند که از بررسی مبارزاتِ  آنها هم غافل نیستم.

دارنده‌ی مدال طلای رقابتهای آسیایی ازبکستان و امارات، با تاکید بر اینکه ملی‌پوشان کاراته کشورمان در تاتامی‌های ژاپن، کار سختی را در پیش خواهند داشت، بیان کرد: یقیناً میزبان این رقابتها (ژاپن) با تمام توان در مقابل رقبا قرار خواهد گرفت و تلاش خواهد کرد تا با استفاده از مزایای میزبانی، عنوان قهرمانی رقابتهای آسیایی را از آنِ خود کند. شاید حتی داوریِ این رقابتها هم به نفع کشور میزبان باشد اما هیچیک از این موارد، نباید باعث دلسردی بازیکنانِ ایرانی شود. قطعاً ملی‌پوشان کاراته کشورمان هم با تمام توان در این رقابتها حضور خواهند یافت و تلاش خواهند کرد تا بار دیگر، عنوان قهرمانی قاره‌ی کهن را برای میهن اسلامی به ارمغان آورند.

نایب قهرمان رقابتهای جهانی آلمان در پاسخ به این سئوال که آیا از برنامه‌های تمرینی اردوهای تیم ملی، رضایت دارد یا خیر؟ اذعان داشت: مراحل قبلی اردوهای تیم ملی با برگزاری رقابتهای انتخابی همراه بود و لذا برنامه‌های تمرینی اصلی، هنوز در اردوهای تیم ملی اجرا نشده است چرا که وقتی بازیکنان قرار است در رقابتهای انتخابی شرکت کنند، نمی‌توان آنها را درگیرِ تمریناتِ سنگین کرد. اما از مرحله‌ی بعدی اردوها، احتمالا تمریناتِ اصلی اجرا خواهد شد که امیدوارم با درایتِ کادرفنی، تمرینات به گونه‌ای طراحی شود که موفقیت ملی‌پوشان را در تاتامی‌های ژاپن تضمین کند.

قهرمان بازیهای کشورهای اسلامی در واکنش به این مطلب که "گفته میشود بی‌رقیب بودنِ عباسعلی در داخلِ کشور، ممکن است باعثِ کم‌کاریِ او و دور شدنش از شرایط آرمانی شود" تصریح کرد: من هرگز و در هیچ مقطعی از زمان، در داخل کشور، بی‌رقیب نبوده‌ام. در سالهای گذشته "الهه رضازاده" یکی از جدی‌ترین رقبای داخلی‌ام بود که اتفاقا در برخی از مبارزات، به سختی از سدِ او می‌گذشتم. در حال حاضر هم رقبای توانمندی در داخل کشور دارم  که همین امر، انگیزه‌ام را برای تلاش و تمرینِ بیشتر، مضاعف می‌کند.

برترین قهرمان کاراته کشور در سال 93، سخنان خود را با طرح یک انتقاد، ادامه داد: به نظرم بزرگترین مشکل امروزِ کاراته‌ی ایران، عدم استقبال اسپانسرها بویژه از تیمهای کاراته بانوان است. عدم پخش تلویزیونی رقابتهای کاراته بانوان، باعث شده اسپانسرها تمایل چندانی برای سرمایه‌گذاری در تیمهای بانوان نداشته باشند. این مسئله، کار را برای قهرمانانِ حرفه‌ایِ بخش بانوان بسیار دشوار می‌سازد. چرا که قهرمانان حرفه‌ایِ کاراته، فرصت پرداختن به هیچ شغلی را ندارند و تمام توان و تمرکز خود را به تمریناتِ کاراته معطوف می‌سازند. در چنین شرایطی، عدم استقبال اسپانسرها از تیمهای بانوان، باعثِ کاهش درآمد قهرمانان و بروزِ مشکلاتِ بعدی خواهد شد. به نظرم مسئولین باید چاره‌ای در این خصوص بیاندیشند تا اسپانسرها، انگیزه‌های لازم برای سرمایه‌گذاری در تیمهای بانوان را پیدا کنند و بدین‌ترتیب، قهرمانان نیز از درآمدهای کافی بهره‌مند شوند. ضمن اینکه حضور و سرمایه‌گذاری اسپانسرها، می‌تواند به اعزام قهرمانان به رقابتهای بین‌المللی بیانجامد و خلأهای موجود در این زمینه را نیز برطرف سازد. توجه به این نکته ضروری است که بازیکنان ایرانی، شایستگی حضور در مکانهای بالای جدول رده‌بندی برترین کاراته‌کاهای جهان را دارند اما عدم اعزام قهرمانان ایرانی به لیگهای جهانی، باعث تنزل جایگاه نمایندگان کاراته کشورمان می‌شود و این در حالیست که جذب اسپانسرها و استفاده از سرمایه‌های آنها، می‌تواند مشکلات مربوط به اعزام بازیکنان به لیگهای جهانی را برطرف سازد.

قهرمانِ برتر سال 93 که این عنوان را با رأی قاطع کارشناسان و چهره‌های شاخص کاراته‌ی کشور بدست آورد، گفتگوی خود را با "پایگاه اطلاع‌رسانی ستارگان کاراته" با بیانِ این جملات به پایان برد: کسب عنوان برترین قهرمان کاراته در سال 93، انگیزه‌هایم را برای ادامه‌ی راه قهرمانی افزایش داد. شیرینی کسبِ این عنوان از آن جهت که با رأی و نظر کارشناسان و صاحبنظران کاراته کشور بدست آمده، برایم دو چندان میشود. امیدوارم این اقدام زیبا و پسندیده از سوی گروه خبری ستارگان کاراته برای تعیین برترین قهرمانان، در سالهای آینده نیز تکرار شود و بدین‌ترتیب، انگیزه‌ی کاراته‌کاها برای درخشش در میادین بین‌المللی افزایش یابد.