لیگ هشتم کاراته؛ از نبود حامی مالی تا مشکلات سالن


 

لیگ هشتم کاراته؛ از نبود حامی مالی تا مشکلات سالن

پرونده سوپر لیگ هشتم کاراته ایران درحالی با قهرمانی تیم آذر خودرو نوین قم بسته شد که برگزاری این لیگ فرسایشی حدود یک سال به درازا کشید.

 




به گزارش "پایگاه اطلاع‌رسانی ستارگان کاراته" و به نقل از صدا و سیما؛ هفته پایانی این رقابت ها جمعه 8 خرداد در سالن شهید افراسیابی تهران برگزار شد و بعد از تیم آذرخودرو نوین قم که با 48 امتیاز عنوان قهرمانی را از آن خود کرد، تیم دانشگاه آزاد اسلامی با 39 امتیاز تیمی و 342 امتیاز انفرادی در مکان دوم قرار گرفت و تیم مناطق نفت خیز جنوب با 39 امتیاز تیمی و 265 امتیاز انفرادی سوم شد.


فرید خطیری به عنوان داور برتر، تیم صنعت برق هرمزگان به عنوان تیم اخلاق و شهرداری سیرجان به عنوان تیم برتر معرفی شدند.

امیر مهدی زاده قهرمان کاراته جهان و عضو تیم آذرخودرو نوین قم درباره لیگ هشتم می گوید: با توجه به حضور همه ملی پوشان در لیگ و پخش شدن ملی پوشان و ستاره های کاراته در تیم های مختلف این دوره با کیفیت فنی بالایی برگزار شد و هیچ تیمی زنگ تفریح نبود.

محمدعلی زمانی رییس کمیته مسابقات لیگ کاراته در گفتگوی اختصاصی با صدا و سیما درباره فرسایشی شدن لیگ می گوید: به علت نداشتن سالن و نبود امکان برای برنامه ریزی، بخشی از لیگ در نیمه دوم سال 93 و ادامه این مسابقات را در سال 94 برگزار کردیم.

اگر چه دباغیان سرمربی آذرخودرو نوین قم طولانی شدن لیگ را مثبت ارزیابی می کند و آن را موجب تداوم آمادگی ملی پوشان برای حضور در رقابت های بین المللی می داند اما سجادگنج زاده نایب قهرمان کاراته جهان و عضو تیم آذرخودرونوین قم نظر دیگری دارد: نبود نظم در برگزاری مسابقات همه را کلافه می کند!

مهدی سلطانی کاپیتان پیشین تیم ملی و کاپیتان تیم دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه به صدا و سیما می گوید: ما نمی دانستیم مسابقه بعدی ما چه زمانی خواهد بود! باید مدام به پایگاه خبری فدراسیون مراجعه می کردیم تا از برنامه هفته بعدی رقابت ها مطلع می شدیم.

سمندر رییس فدراسیون کاراته اما معتقد است: اگر فدراسیون جودو همین سالن افراسیابی را هم دراختیار ما نگذارد ما نمی دانیم چه کنیم.

سمندر ادامه می دهد: از وزیر ورزش درخواست داریم که به این مشکل ما توجه کنند.

علی فداکار کاراته کای دانشگاه آزاد اسلامی هم نبود حامی مالی را یکی دیگر از مشکلات لیگ کاراته می داند: حامیان مالی بیشتر تمایل دارند تا در فوتبال حاضر باشند که بیشتر دیده شوند.

ذبیح الله پورشیب، هم تیمی فداکار درباره رقم پرداختی بازیکنان لیگ می گوید: سقف قرارداد در کاراته 30 میلیون تومان است.

مهدی سلطانی دیگر بازیکن دانشگاه آزاد اسلامی در این باره اضافه می کند: من و ذبیح سقف قراردادها را می گیریم اما وضعیت تیم های دیگر اسفناک است و ما بازیکنی داریم که با 100 هزار تومان در لیگ شرکت می کند.

اما در حاشیه برگزاری هفته پایانی لیگ هشتم، حاشیه های استعفای دسته جمعی تیم های ملی کاراته ناشی از دخالت های مسوولان فدراسیون کاراته تبدیل به درددل مشترک کاراته کاها شده بود.

فداکار در این باره می گوید: متاسفانه آقای سمندر بیش از مدیریت در راه بحران زایی برای کاراته قدم بر می دارد.

گنج زاده در ادامه صحبت های فداکار می گوید: هر چند وقت یک بار کادر فنی را عوض می کنند و با این کارها آرامش را از من بازیکن تا کادرفنی می گیرند.

پورشیب اما به نکته مهمی اشاره می کند و می گوید : هر فدراسیونی اگر خواهان موفقیت است باید شرایط آرامش بخشی را برای آن ورزش فراهم کند.

محمدعلی زمانی کارشناس کاراته هم هشدار مهمی دارد: با توجه به فاصله کمی که تا مسابقات آسیایی کاراته در مهر در یوکوهامای ژاپن باقی مانده است باید هر چه زودتر این حاشیه ها تمام شود تا قهرمانی های آسیایی و جهانی کاراته از دست ما خارج نشود.