آقای صافی؛ بالاخره سمندر بماند یا برود؟!


 مواضع صافی باز هم تغییر کرد!

آقای صافی؛ بالاخره سمندر بماند یا برود؟!

احمد صافی، سرمربی تیم کاراته دانشگاه آزاد اسلامی که پس از پایان رقابتهای جهانی آلمان با ارسال یادداشتی برای گروه خبری ستارگان کاراته، به دفاع تمام قد از عملکردِ مسئولین فدراسیون پرداخته و علیرضا سمندر و همکارانش را جزو موفق‌ترین مدیران تاریخ کاراته‌ی ایران معرفی کرده بود، روز گذشته با چرخشی آشکار در مواضع قبلی، از ضعف مدیران فعلی فدراسیون سخن گفت و خواهانِ کناره‌گیری آنها از سِمَت‌های کنونی شد! او گفت: متاسفانه افرادی که کمترین توانایی را دارند، بیشترین نقش را در این فدراسیون ایفا می‌کنند. مسئولین فدراسیون باید پاسخگو باشند و اگر توانایی اداره‌ی فدراسیون را ندارند، بروند!
 



به گزارش "پایگاه اطلاع‌رسانی ستارگان کاراته" مهرماه سال گذشته و پس از حذف نام مهدی سلطانی (دامادِ احمد صافی) از لیست بازیکنان اعزامی به رقابتهای جهانی آلمان، احمد صافی در گفتگو با "ستارگان کاراته" به شدت از مسئولین فدراسیون انتقاد کرد و گفت: وقتی حفظ پُست و مقام به هر شکلِ ممکن، تبدیل به اولویت برخی افراد می‌شود، باید به حال کاراته گریست! ترکِ این جماعت، هنر میخواهد و شهامت که شخصاً معتقدم حفظ شأن و منزلت انسانها مهمتر از هر مقام و مدالی است.




انتقاد صافی از مسئولین فدراسیون به خاطر حذف نام مهدی سلطانی از لیست نفرات اعزامی به رقابتهای جهانی آلمان آنهم بدون حضور در پیکارهای انتخابی، اگر چه با لحنی بسیار تند بیان شد، لکن از آن جهت که حق مسلم مهدی سلطانی برای حضور در یک رقابتِ انتخابیِ عادلانه، نادیده گرفته شده بود، کاملا منطقی به نظر میرسید.

به هر حال پیکارهای جهانی آلمان با درخشش بی‌نظیر نمایندگان کاراته کشورمان به پایان رسید و ملی‌پوشان، فاتحانه به میهن بازگشتند. اما ستارگان کاراته همچنان از برخی نقاطِ ضعفِ موجود در فدراسیون کاراته انتقاد میکرد و البته این گروهِ خبری همواره در بیانِ انتقادات، زبانی تلخ و زهرآگین داشته و بی‌شک این یکی از نقاطِ ضعف (و یا شاید قوتِ) ستارگان کاراته است. این انتقادات باعث شد تا احمد صافی که پس از پایان رقابتهای جهانی آلمان با فراموش کردنِ کدورت‌های گذشته، به دوستِ درجه یکِ فدراسیون کاراته تبدیل شده بود، با ارسال یادداشتی برای گروه خبری ستارگان کاراته، از مطالب و انتقاداتِ این پایگاه خبری علیه فدراسیون کاراته، به شدت گلایه کند. صافی در یادداشت ارسالی خود برای ستارگان کاراته، صراحتاً به این مطلب اعتراف کرد که علیرضا سمندر و همکارانش، بهترین نتایج تاریخ کاراته ایران را در میادین بین‌المللی رقم زده‌اند و البته از این مطلب گلایه کرد که به چه دلیل برخی افراد، میان مسئولین فدراسیون بذر نفاق می‌افکنند! (جملات صافی در یادداشت ارسالی برای گروه خبری ستارگان کاراته: فدراسیون فعلی و مسئولینش موفق‌ترین نتایج را بدست آورده‌اند و چه نفاقی بر آنها حاکم کردیم و کردند)

اما روز گذشته احمد صافی در گفتگو با خبرگزاریها و به شکلی ناباورانه، خواستار کناره‌گیری مسئولین فدراسیون از سِمَت‌هایشان شد و گفت: مسئولین فدراسیون باید پاسخگو باشند و اگر توانایی اداره‌ی فدراسیون را ندارند، بروند!

این در حالیست که پس از پایان رقابتهای جهانی آلمان تاکنون، فدراسیون کاراته در هیچ میدان بین‌المللی دیگری محک نخورده و از طرفی در آخرین میدان بین‌المللی یعنی رقابتهای جهانی آلمان هم، به گفته‌ی احمد صافی، بهترین نتایج را بدست آورده‌است. حال صافی باید توضیح دهد که با کدامین منطق و استدلال، خواهانِ استعفای مدیرانی میشود که به اعترافِ خودِ او، بهترین نتایج را در رقابتهای بین‌المللی بدست آورده‌اند؟!

بی‌شک اگر مسئولین فعلی فدراسیون، پس از رقابتهای جهانی آلمان در میدانی دیگر حضور یافته و نتایج ضعیفی کسب کرده بودند، صافی می‌توانست با استناد به آن نتایج ضعیف، خواهانِ کناره‌گیری مسئولین فدراسیون از سِمت‌هایشان شود. در چنین شرایطی صافی می‌توانست چنین استدلال کند که دفاعِ وی از مسئولین فدراسیون، مربوط به عملکردِ درخشانِ آنها در رقابتهای پیشین می‌شده اما با گذشتِ زمان، ضعف بر عملکردِ متولیان کاراته کشور چیره گشته و اکنون همان مسئولانِ موفق دیروزی، به مسئولانِ ضعیفِ امروزی مبدل گشته‌اند و از آنجایی که ملاک، شرایط کنونیِ افراد است، لذا مدیرانِ امروزی فدراسیون کاراته با توجه به عملکردِ ضعیف‌شان در آخرین میدانِ بین‌المللی، صلاحیتِ حضور در رأس فدراسیون کاراته را ندارند و... اما اکنون صافی با چه استدلالی می‌تواند خواهانِ کناره‌گیری مسئولانی باشد که به اعترافِ او، بهترین نتایج را در آخرین رویدادِ بین‌المللی کسب کرده‌اند؟

توجه به این نکته ضروری است که در تمامی سطور فوق، قضاوتِ ستارگان کاراته بر اساس اعتراف و عقایدِ احمد صافی صورت گرفته، وگرنه چنانچه شخصی معتقد باشد که نتایج کاراته ایران در رقابتهای جهانی آلمان، موفقیت‌آمیز نبوده، با استناد به همین اعتقاد، می‌تواند خواستار استعفای مسئولین فدراسیون باشد و البته این خواسته با توجه به اعتقادِ او مبنی بر ضعفِ عملکردِ فدراسیون کنونی در رقابتهای جهانی آلمان، کاملاً منطقی و خالی از اشکال است. اما آنچه صافی طلب می‌کند، با توجه به اعتقادات و اعترافاتِ خودِ او، یک تناقضِ آشکار است و بس!

 صحبت از تناقض شد، در انتهای همین مطلب، مواردی را پیرامون واژه‌ی تناقض و مصادیقِ آن مطرح خواهیم کرد که اطلاع از آن، خالی از لطف نخواهد بود.


دلیل استعفای علی عسگری چه بود؟

به هر حال استعفای زودهنگامِ احمد صافی از سِمَت سرمربیگری تیمهای ملی جوانان و نوجوانان، باعث شد تا او گرفتارِ مصاحبه‌هایی شود که مصداقِ بارز تناقض بود. اما در متن استعفانامه و نیز مصاحبه‌های مربیان مستعفی، مواردی مشاهده میشود که در نوعِ خود جالب و البته کم‌نظیر است! برای مثال علی عسگری (سرمربی مستعفی تیم امید) در مصاحبه‌ای اعلام میدارد که تنها دلیل استعفایش، حمایت از محمد آرین‌خو بوده است. به عبارتی او اخلاقاً و تنها به این دلیل که به پیشنهادِ  محمد آرین‌خو در سِمَت سرمربیگری تیم امید قرار گرفته بود، ترجیح داد پس از استعفای آرین‌خو، از سِمتِ خود کناره‌گیری کند که البته این اقدام، پسندیده و قابلِ تحسین است. اما مشکل اینجاست که او به همراهِ سایرِ مربیان، ذیلِ استعفانامه‌ای را امضا کرده که طیِ آن، انواع و اقسام کاستی‌ها، ضعف‌ها و دخالت‌ها به مسئولین فدراسیون نسبت داده شده و حال آنکه عسگری در گفتگو با رسانه‌های خبری، عنوان کرده که تنها دلیل استعفایش، حمایت از مدیرفنی تیمهای ملی بوده است! در واقع علی عسگری، ذیل استعفانامه‌ای را امضا کرده که مواردِ مطرح‌شده در آن، دستِ‌کم در موردِ او و تیم تحتِ هدایتش صدق نمی‌کند و این نتیجه‌ایست که از مصاحبه‌ی اخیرِ علی عسگری حاصل میشود. ضمن اینکه اصولاً علی عسگری و احمد صافی، از آغاز تا پایانِ مسئولیت‌شان،  تنها یک اردوی سه روزه را برگزار کردند و بسیار بعید به نظر میرسد که در این اردوی سه روزه، تمامی مشکلات، معضلات و  دخالت‌های عنوان‌شده در متنِ استعفانامه را تجربه کرده باشند!


به خاطر حفظ منافع کشورم، حاضرم جارو هم بکشم!

صافی در مصاحبه‌های خود پس از استعفا، به مواردِ مالی اشاره و از حقوق ناچیز مربیان انتقاد کرد! این در حالیست که پس از انتصاب به عنوان سرمربی تیمهای ملی نوجوانان و جوانان، قویاً اعلام کرده بود که مسائل مالی برایش اهمیتِ چندانی ندارد و هدفش تنها خدمت به کاراته‌ی ایران است. او گفت به خاطر حفظ منافع کشورش، حاضر است حتی جارو هم بکشد و تاکید کرد حتی در سالهایی که خارج از کشور به مربیگری اشتغال داشته، هیچگاه در مورد دستمزد حرفی نزده و اکنون نیز که سکان هدایت تیمهای ملی نوجوانان و جوانان کشورش را بر عهده گرفته، هرگز در مورد پول و دستمزد سخن نخواهد گفت!

جالب اینکه پس از طرح مشکلات مربوط به دستمزد مربیان، علیرضا سمندر رییس فدراسیون کاراته اعلام کرد که تمامی مطالباتِ مربیان تیمهای ملی تا پایان اسفندماه سال 93 تسویه شده و فقط پرداختِ مطالباتِ فروردین و اردیبشهتِ 94 باقی مانده که آن نیز به زودی پرداخت خواهد شد. تأخیر یکماهه در پرداختِ حقوق مربیان، اگر چه یک ضعف است و می‌بایست با تدبیر و درایتِ مسئولین، در جهتِ رفعِ آن حرکت کرد لکن این میزان تاخیر در پرداختِ حقوق مربیان، امری طبیعی در ورزش ایران به شمار میرود و لذا نمی‌تواند به عنوان یک دلیلِ منطقی برای طرح استعفا تلقی شود.

از همه مهمتر اینکه اصلا مشخص نشد به چه دلیل جلسه‌ی مربیان تیم ملی برای طرحِ استعفا، به جای اینکه در دفتر رییس فدراسیون و به شکل محرمانه برگزار شود، در مکانی دیگر (در غیاب مسئولین فدراسیون) و با حضور اصحابِ رسانه برگزار شد! آیا طرحِ استعفا به این شکل، تأمل برانگیز نیست؟! نکته‌ی جالب‌تر اینکه برخی از استعفا دهندگان، از پذیرش این استعفا از سوی فدراسیون کاراته گلایه و عنوان کردند که مسئولین فدراسیون، نمی‌بایست این استعفا را می‌پذیرفتند! در واقع آنها استعفا می‌دهند در حالی که انتظار دارند مسئولین فدراسیون، این استعفا را نپذیرند! حال سئوال اینجاست که اگر استعفا دهندگان، پذیرش این استعفا را از سوی مسئولین صحیح نمی‌دانستند، پس چرا از سِمتِ خود استعفا دادند؟! البته  شاید استعفا دهندگان منتظر بودند تا سایرین به شکلی گسترده، از مسئولین فدراسیون بابتِ پذیرش این استعفا انتقاد کنند و وقتی مشاهده کردند که چنین انتقادی (دستِ‌کم به شکلِ گسترده) صورت نگرفت، خود مجبور به انتقاد شدند!


آقای صافی؛ فراموش کرده‌اید که شما نیز جایگزین محمدرضا عبدالمحمدی شدید؟!


صافی در مصاحبه‌های خود پس از استعفا، از این مطلب گلایه می‌کند که چرا برخی مربیان حاضر میشوند جایگزین مربیان مستعفی شوند و این در حالیست که او خود، چند روز قبل، جایگزین مربی مستعفیِ دیگری به نام "محمدرضا عبدالمحمدی" شده بود! شاید از نگاه صافی، جایگزینیِ او به جای مربیان مستعفی، امری ارزشمند تلقی میشود لکن جایگزینی سایرین به جایِ او و دوستانش، امری نکوهیده و ناپسند به شمار می‌آید! اظهاراتِ صافی، ناخودآگاه انسان را به یاد داستانِ رطب‌خورده و منعِ رطب می‌اندازد!





گذشته از مواردِ فوق، سرمربی مستعفی تیمهای ملی جوانان و نوجوانان، در مصاحبه‌های خود پس از استعفا، از کمبود امکاناتِ سخت‌افزاری، نبودِ خانه‌ی کاراته و نیز مشکلات فرهنگیِ این رشته‌ی ورزشی شکایت کرد و مسئولین فدراسیون را مسبب چنین وضعیتی دانست. گویا صافی پیش از قبول مسئولیتِ سرمربیگری تیم ملی جوانان و نوجوانان، چنین می‌پنداشته که فدراسیون کاراته از امکاناتِ کاملِ سخت‌افزاری برخوردار بوده و سالنی کاملاً مدرن و پیشرفته را تحتِ عنوان خانه‌ی کاراته در اختیار دارد و لذا با این دیدگاه، مسئولیت سرمربیگری تیمهای پایه را پذیرفته است لکن پس از برگزاری یک اردوی سه روزه، ناگهان از این مسئله اطلاع یافته که سالنی به نام خانه‌ی کاراته وجود ندارد و فدراسیون کاراته از کمبود امکاناتِ سخت‌افزاری رنج می‌بَرد! لذا پس از آگاهی از کمبودها، از سِمَتِ خود استعفا داده است! بی‌شک این فرضیه از سوی هیچیک از اهالی کاراته کشور پذیرفته نخواهد شد و یقیناً صافی پیش از قبول این مسئولیت نیز از تمامی کمبودهای سخت‌افزاری آگاه بوده و با علم به تمامی ضعف‌ها و نواقص، مسئولیت سرمربیگری تیمهای پایه را پذیرفته است و همانگونه که پیش‌تر، بارها و بارها از سوی مربیان اسبق تیم ملی عنوان شده بود، اعضای کادرفنی می‌بایست با علم به تمامی کمبودها و با شناختِ کامل از وضعیتِ بودجه‌ی ورزش در ایران، مسئولیتِ هدایتِ تیمهای ملی را بپذیرند و این کمبودها نمی‌تواند توجیهی برای استعفا و یا عدم موفقیت باشد.


مفهوم واژه‌ی تناقض و مصادیقِ آن

چندی پیش یکی از مربیان سازنده و قهرمان‌پرور کاراته کشور در تماس تلفنی با نگارنده، سئوال کرد که به چه دلیل "ستارگان کاراته" از برخی تصمیماتِ محمد آرین‌خو دفاع می‌کند و از برخی دیگر انتقاد؟ چرا گاه از احمد صافی با لقبِ "مربی موفق تیم ملی کاراته کره‌ی جنوبی" یاد می‌کند و گاه از نتایجِ او در رقابتهای جام باشگاههای آسیا انتقاد می‌کند؟ چرا گاه.... و گاه...
این مربی قهرمان‌پرور و نام‌آشنای کاراته‌ی کشورمان که اتفاقاً از دوستانِ مشترک "ستارگان کاراته" و احمد صافی به شمار میرود، با بیان مطالبِ فوق، قصد داشت به ستارگان کاراته بقبولاند که این گروه خبری نیز گهگاه دچار تناقض میشود و دلیل این ادعا هم این است که گاه از آرین‌خو تعریف و تمجید میکند و گاه انتقاد! گاه عملکردِ احمد صافی را در کره‌ی جنوبی می‌ستاید و گاه از نتایجِ او در رقابتهای جام باشگاههای آسیا انتقاد میکند. ادعای او، ستارگان کاراته را بر آن داشت تا توضیحی هر چند مختصر، پیرامون واژه‌ی تناقض و مصادیقِ آن، ارائه کند.

اصولاً تناقض در مفهوم رسانه‌ایِ آن، بدین معناست که یک رسانه، یک عملِ واحد را همزمان صحیح و نادرست معرفی کند، یک نتیجه‌ی واحد را در رقابتهای بین‌المللی، همزمان عالی و ضعیف معرفی کند، یک تصمیم واحد را همزمان اصولی و غیر اصولی معرفی کند، یک اقدام واحد را همزمان درست و نادرست معرفی کند و... اینها مصادیقِ بارزِ تناقض هستند اما اینکه یک رسانه، عملکرد یک مربی را در یک رقابتِ بین‌المللی، مثبت و در رقابتِ دیگر منفی ارزیابی کند، به هیچ وجه تناقض نیست. اینکه فلان تصمیم از یک مقامِ مسئول، مثبت و تصمیمِ دیگرِ او، منفی ارزیابی شود، هرگز تناقض نیست.

ستارگان کاراته اگر از برخی اقداماتِ آرین‌خو دفاع می‌کند و سپس از دخالتهای او به منظور ایجادِ تغییر در ساختارِ مدیریتی فدراسیون کاراته انتقاد می‌کند، هرگز دچار تناقض نشده است. ستارگان کاراته اگر از برخی اقداماتِ آرین‌خو حمایت می‌کند، برای این حمایت، دلایل قانع‌کننده‌ای دارد و اگر از دخالتِ او به منظور ایجادِ تغییر در ساختار مدیریتی فدراسیون کاراته انتقاد می‌کند، به این دلیل است که اصولاً این خواسته‌ی آرین‌خو (ایجاد تغییر در ساختار مدیریتی فدراسیون کاراته) در دامنه‌ی اختیارات و مسئولیت‌های او قرار ندارد و دخالتِ او در این مسائل، می‌تواند یک بدعت‌گذاریِ نامبارک باشد که در سالهای آینده، کاراته کشور را متضرر می‌سازد.

ستارگان کاراته اگر احمد صافی را با لقبِ "مربی موفق تیم ملی کاراته‌ی کره‌جنوبی" خطاب می‌کند، به این دلیل است که کارنامه‌ی مربیگریِ او در کره، در مجموع موفقیت‌آمیز بوده است و هیچکس نمی‌تواند منکر این حقیقت باشد. اگرچه برخی کارشناسان معتقدند عملکردِ او در بازیهای آسیایی اینچئون (با توجه به میزبانی کره) چندان موفقیت‌آمیز نبوده لکن ستارگان کاراته معتقد است برای ارزیابی عملکردِ یک مربی، نباید تنها یک میدانِ بین‌المللی را مد نظر قرار دهیم بلکه اصولی‌تر آن است که میانگین عملکردِ او را در رقابتهای مختلف، مبنای قضاوت قرار دهیم که اگر به این روش عمل کنیم، خواهیم دید کارنامه‌ی مربیگری احمد صافی در کره‌ی جنوبی، مجموعاً موفقیت‌آمیز بوده است. از سوی دیگر، صافی یا هر مربی دیگری، ممکن است در برخی میادین، حضوری ناموفق داشته باشد و در اینصورت ستارگان کاراته موظف است همانطور که از موفقیت‌های آنها سخن گفته، از شکست‌های آنها نیز انتقاد کند و از تملق و حمایت‌های مصنوعی و اغراق‌آمیز بپرهیزد که البته و صد البته این انتقاد، در تناقض با تعریف و تمجیدهای پیشین نیست چرا که آن حمایت‌ها مربوط به عملکردِ پیشین و این انتقادات مربوط به عملکردِ کنونی است.

اگر ستارگان کاراته عنوان میدارد که نتایج تیم کاراته دانشگاه آزاد اسلامی در رقابتهای جام باشگاههای آسیا و در بخش کومیته‌ی انفرادی مردان، هرگز موفقیت‌آمیز نبوده، برای اثباتِ این ادعا، دلایل قاطعی دارد که پیش‌تر به آن پرداخته شد. اگر این گروه خبری عنوان میدارد که آمار و ارقام ارائه‌شده پیرامون رقابتهای جام باشگاههای آسیا، غیرواقعی بوده، برای اثباتِ ادعای خود، دلایل قاطع دارد و چه سندی محکمتر از جداولِ کامل و گویای این رقابتها؟! جالب اینکه رقابتهای جام باشگاههای آسیا در هشت بخش (کومیته و کاتای انفرادی و تیمی مردان و زنان) برگزار شد و ستارگان کاراته نتایجِ حاصل در 7 بخش را قابل‌قبول دانست و تنها از نتایجِ حاصل در یک بخش (کومیته‌ی انفرادی مردان) انتقاد کرد اما همین تک انتقاد هم به مذاقِ برخی دوستان خوش نیامد که البته این مطلب بیانگر میزانِ انتقادپذیریِ این دوستان است!

اگر ستارگان کاراته از عملکردِ صافی در تیم ملی کره حمایت می‌کند و سپس توان فنیِ او را در تجزیه و تحلیل میزانِ توانمندی تیمهای حریف، مورد انتقاد قرار میدهد، این به هیچ وجه یک "تناقض" نیست. چرا که اولا تجزیه و تحلیل پیرامون میزان توانمندی تیمهای حریف، تنها یک آیتم از آیتم‌های موردِ نیاز مربیان است و اگر یک مربی در یک یا چند آیتم ضعف داشته باشد و در سایر آیتم‌ها قوی باشد، چه بسا بتواند در مجموع، عملکردی موفقیت‌آمیز داشته باشد و احمد صافی نیز از این قاعده مستثنی نیست. مضاف بر اینکه یک مربی هوشمند، قادر است در بخش‌هایی که ضعف دارد، از مشاورینِ توانمند استفاده کرده و ضعف‌ها را پوشش دهد. ثانیا ادعای ستارگان کاراته مبنی بر ضعفِ صافی در تشخیص میزانِ توانمندی تیمهای حریف، همراه با ادله‌ی محکم و مستند بیان شد و همانطور که پیش‌تر نیز به آن پرداختیم، صافی در گفتگو با رسانه‌های خبری، از کشورهایی همچون ترکمنستان، تاجیکستان و قرقیزستان که موفق به کسب هیچ مدالی در رقابتهای آسیایی امارات و بازیهای آسیایی اینچئون نشده‌اند، به عنوان قدرتهای نوظهور کاراته‌ی آسیا و رقبای جدی کاراته‌ی ایران نام بُرد! این ادعا از سوی صافی، می‌تواند ادعای موردِ نظرِ "ستارگان کاراته" را به بهترین شکل اثبات کند!

با توجه به آنچه در سطور فوق عنوان شد، به نظر میرسد "ستارگان کاراته"  نه در تأییدها و نه در انتقادها، دچار تناقض نشده است. پر واضح است که تمامی انسانها (غیرمعصوم) هم نقاطِ قوت دارند و هم نقاطِ ضعف، هم عملکردِ مثبت دارند و هم عملکردِ منفی، سیاه مطلق یا سفیدِ مطلق در میان انسانها وجود ندارد. لذا رسانه‌های خبری و تحلیلی هم موظفند متناسب با میزان درستی و یا نادرستیِ اعمال، رفتار، تصمیمات و اقداماتِ مسئولین، به تأیید و یا انتقاد از آنها مبادرت ورزند و اصولاً اگر غیر از این باشد، باید به عملکردِ یک رسانه با دیده‌ی تردید نگریست. مثلاً اگر رسانه‌ای از تمامی اقداماتِ یک مقامِ مسئول (خوب یا بد) انتقاد کند و یا تمامی اقداماتِ یک مقام مسئول دیگر را (خوب یا بد) موردِ تایید قرار دهد، آنگاه میتوان نتیجه گرفت که احتمالاً آن رسانه از مسیر صحیح، خارج شده است!

و در پایان اینکه ستارگان کاراته همواره با زبان منطق و استدلال سخن می‌گوید، با منطق و استدلال می‌قبولاند و با  استدلال و منطق قبول می‌کند. ستارگان کاراته هرگز از گفتگوهای منطقی و مبتنی بر استدلال، شانه خالی نمی‌کند و اگر روزی بر پایه‌ی همین منطق و استدلال، در موضوعِ مشخصی محکوم شود، شجاعانه به اشتباهِ خود اعتراف خواهد کرد.